Dercsényi Dávid Itthon

Már nem Magyarország a pálya az erdélyi fiataloknak

Más problémákkal néznek szembe a külhoni magyar fiatalok, mint az itthoniak, vonható le az Új Nemzedék Központ ifjúságkutatásának határon túli eredményeiből. A határon túliak alapvetően elégedettek anyagi helyzetükkel. A külföldön lehetőséget keresők pedig már egyre kevésbé akarnak Magyarországra jönni.

hvg.hu Itthon

Újabb közbeszerzést vitt el a Fradi-főnök cége

A beázó irodáiról híres állami Új Nemzedék Központ közbeszerzésén az a Fradi nevében rendszeresen megszólaló Orosz Pál által is tulajdonolt Humán Telex Kft. is nyert, amelyet szeret az állam, többek közt a Budapesti Olimpia pályázatát is népszerűsíti. A Központ 10 deka sóssütivel szúrja ki a rendezvényeire meghívottak szemét.

MTI Ingatlan

Navracsics: Zánka a fiatalok otthona

Magyarországon van egy pont, amelyre a fiatalok otthonként számíthatnak, ez pedig Zánka - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes csütörtökön a balatoni településen, az Új nemzedék központ főépületének átadó ünnepségén.

hvg.hu Itthon

Fogadjon örökbe egy vízibiciklit!

“Fogadj örökbe egy vízibiciklit” néven rendeznek jótékonysági rendezvényt augusztus 20-án Zánkán. Az Új Nemzedék Központban rendezett programokra ellátogatók 200 gyermek iskolakezdését segíthetik.

hvg.hu Gazdaság

Átnevezték: Új Nemzedék Központ lesz a Zánkai Gyermektáborból

Új Nemzedék Központ néven üzemel a jövőben a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum - közölte a Turizmus Online-nal az intézmény. Az újjászületés jegyében június 23-án nagyszabású fesztivált rendeznek, Zánkavics - Új Nemzedék Nap néven, másnap pedig a IV. Lovas Gyermek Napnak ad helyet a zánkai komplexum.


A címlapról ajánljuk