hvg.hu Ingatlan

NOHAU-val együtt árulják Lajsz András éttermét

A cocktail és tapas bárral kiegészített fine dining étterem a hirdetés szerint bejáratott ügyfélkörrel és know-how-val rendelkezik. A L.A. Bodegita bérleti és elővásárlási jogáért 85 millió forintot kér a mixerkirály.

hvg.hu Gazdaság

Csillapítják az újlipótvárosi forgalmat, kiss & ride zóna jön

Átalakítják az autóforgalmat a főváros közlekedési szempontból egyik legveszélyesebb részének tartott Újlipótvárosban, ahol például az egyik iskola előtt úgynevezett kiss & ride zónát alakítanak ki a rövid távú parkolás problémájának megoldására.

Zelki Benjámin Itthon

A baj csőstül jön - vízben úszik pár utca a XIII. kerületben

Több mint egy hónapja nehezíti útfelújítás a XIII. kerületi Dráva utcán közlekedők életét. Hétfőn reggel ehhez még jött egy csőtörés, amely a Dráva utca-Kárpát utcánál történt, de a víz a kijjebb lévő Révész utcát is elönti éppen.

hvg.hu Ingatlan

Megállíthatatlan az ingatlanpiac és hol van még a vége?

Minden jel szerint továbbra is erős az ingatlanpiaci zsongás, helyrajzilag viszont némi átrendeződés tapasztalható. A legfrissebb statisztikák szerint új befutók érkeztek a Budapesten népszerű kerületek sorába, de kiderült az is, melyek a leggyakoribb keresési preferenciák. A 11. és 13 kerületi, valamint a debreceni lakások a legkeresettebbek.

1 2 3

A címlapról ajánljuk