hvg.hu Ingatlan

NOHAU-val együtt árulják Lajsz András éttermét

A cocktail és tapas bárral kiegészített fine dining étterem a hirdetés szerint bejáratott ügyfélkörrel és know-how-val rendelkezik. A L.A. Bodegita bérleti és elővásárlási jogáért 85 millió forintot kér a mixerkirály.

hvg.hu Gazdaság

Csillapítják az újlipótvárosi forgalmat, kiss & ride zóna jön

Átalakítják az autóforgalmat a főváros közlekedési szempontból egyik legveszélyesebb részének tartott Újlipótvárosban, ahol például az egyik iskola előtt úgynevezett kiss & ride zónát alakítanak ki a rövid távú parkolás problémájának megoldására.

Zelki Benjámin Itthon

A baj csőstül jön - vízben úszik pár utca a XIII. kerületben

Több mint egy hónapja nehezíti útfelújítás a XIII. kerületi Dráva utcán közlekedők életét. Hétfőn reggel ehhez még jött egy csőtörés, amely a Dráva utca-Kárpát utcánál történt, de a víz a kijjebb lévő Révész utcát is elönti éppen.

hvg.hu Ingatlan

Megállíthatatlan az ingatlanpiac és hol van még a vége?

Minden jel szerint továbbra is erős az ingatlanpiaci zsongás, helyrajzilag viszont némi átrendeződés tapasztalható. A legfrissebb statisztikák szerint új befutók érkeztek a Budapesten népszerű kerületek sorába, de kiderült az is, melyek a leggyakoribb keresési preferenciák. A 11. és 13 kerületi, valamint a debreceni lakások a legkeresettebbek.

hvg.hu Itthon

Előzetesbe került az Újlipótvárost végig rabló olasz férfi

Elismerte az összes rablást és elnézést is kért a bíróságon az az olasz férfi, aki a gyanú szerint alig 24 óra alatt négy rablást követett el Budapesten. Az RTL Híradó szerint hónapok óta nem volt munkája, elfogyott a pénze, ezért kezdett el rabolni, amivel mindössze néhány tízezer forintot szerzett. A pénzből ételt és italt vett magának. A 36 éves rablót előzetes letartóztatásba helyezték.

1 2 3

A címlapról ajánljuk