hvg.hu Itthon

„Nézi az ajtót és várja” – pénzt is ígértek a gazdija holttestéhez bújó kutyáért

Túlzás nélkül világhírű lett Zsazsa kutya, akinek szomorú történetéről a hvg.hu számolt be először. Az állat gazdája elhunyt, de ez heteken át senkinek nem tűnt fel, így ezalatt a holttest mellett élt az újpesti lakásban. Most túljelentkezés van érte, olyan is volt, aki egyszerűen beállított, hogy „jött Zsazsáért”. Közben próbálnak sokat foglalkozni vele, hogy mielőbb magára találjon, erről egy videót is kaptunk.

hvg.hu Sport

Fradi-Újpest hokimeccs után verték meg a Budapest Közút Zrt. vezérét

Almássy Kornélt, az MDF volt alelnöke - aki amúgy a Budapest Közút vezérigazgatója és az FTC hokicsapatának elnökségi tagja - a tegnapi Fradi-Újpest hokiderbi után tartott az autója felé. Amíg ott 6-8 a bokorban megbújó "szurkolónak nem nevezhető állat" neki nem esett.

MTI / hvg.hu Sport

Fordulat az újpesti "vécédeszka-ügyben"

Másodfokon az Újpesti Torna Egyletnek adott igazat az Újpest FC-vel szemben indított személyiségi jogi perben, amit utóbbi által bevezetett új címer miatt indított az UTE.

hvg.hu Itthon

Hat újpesti MSZP-s lépett át a DK-ba

A távozó szocialisták azért döntöttek így, mert szerintük Horváth Imre országgyűlési képviselő pártból történő kilépése megroppantotta a korábban erős újpesti MSZP-szervezetet.

1 2 3 4 5 6 7
20

A címlapról ajánljuk