Áramütés Dabroncon: még mindig eszméletlen az egyik sérült

Nem nyerte vissza az eszméletét az egy héttel ezelőtti dabronci baleset legsúlyosabb sérültje. Az egyik Győrben ápolt sérültet szerdán hazaengedik, a 20 ezer voltos áramütés miatt égési sérülést szenvedett másik két férfit várhatóan csütörtökön megműtik - közölték a kórházak.

MTI

Átszállították Győrbe a dabronci áramütés két sérültjét

Átszállították Győrbe a szerdai dabronci, 20 ezer voltos áramütéses baleset Ajkán ápolt két sérültjét – közölte a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója pénteken.

MTI

Brutális áramütés: még mindig mélyaltatásban van a legsúlyosabb sérült

Még mindig mélyaltatásban van a dabronci baleset legsúlyosabb sérültje a veszprémi kórházban, ahol pénteken további vizsgálatok alapján döntenek majd a 20 ezer voltos áramütés következtében megsérült férfi felébresztéséről – mondta az intézmény osztályvezető főorvosa az MTI érdeklődésére.

MTI

Még nincs gyanúsított a dabronci áramütés ügyében

Egyelőre nincs gyanúsítottja a dabronci halálos munkabalesetnek. A rendőrség tanúk meghallgatásával és szakértők kirendelésével folytatta a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés bűntette miatt indított nyomozást az ügyben.

MTI

Vizsgálják a dabronci brutális áramütés körülményeit

Hivatalból közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a munkavédelmi felügyelőség a dabronci baleset körülményeit. A Veszprém megyei településen egy 20 ezer voltos áramütés következtében szerdán két munkás meghalt, négy pedig megsérült.

MTI

20 ezer voltos áramütés: mélyaltatásban a legsúlyosabb sérült

Mélyaltatásban tartják a dabronci balesetben, a 20 ezer voltos áramütés következtében a legsúlyosabban megsérült férfit a veszprémi kórházban – tájékoztatott Rácz Jenő, a kórház főigazgatója.

MTI

Áramütés Dabroncon: életveszélyes állapotban az újraélesztett sérült

Áramütés Dabroncon: életveszélyes állapotban az újraélesztett sérült

Még mindig életveszélyes annak a férfinak az állapota, akit az áramütéssel járó dabronci baleset helyszínéről újraélesztését követően a veszprémi kórházba szállítottak. A baleset Győrbe szállított sérültje súlyos sérüléseket szenvedett, de állapota stabil. Az Ajkára érkezett két beteg állapota kielégítő.

MTI

Hat embert ért áramütés Sümegnél, két munkás meghalt

Hat embert ért áramütés a Sümeg környékén található Dabroncon, két ember meghalt – írja a Napló Online. A baleset a Kossuth utcában, a temető közelében történt.

hvg.hu

Nagyfeszültségű oszlopra mászott, agyonütötte az áram

Áramütés ért egy fiatalembert vasárnap hajnalban Pilisvörösváron - közölte a rendőrség.

MTI

Egy tini felmászott a vonat tetejére, megcsapta az áram

Felmászott egy vonat tetejére, és áramütést szenvedett egy 17 éves fiatalember vasárnap este Budapesten a XXII. kerület vasútállomáson - tájékoztatta az MTI-t az országos mentőszolgálat.

MTI

Ketten már meghaltak, veszélyes horgásztó Jász-Nagykun-Szolnokban

Óvatosságra intenek a tógazdák, eddig ugyanis két horgász halt meg azért, mert horgászbotjuk hozzáért egy nagyfeszültségű vezetékhez - hangzott el az MR1-Kossuth Rádióban.

Hirdetés

Halálos baleset: áramütés ért egy munkást Újfehértón

Bűncselekmény gyanújával indított nyomozást a rendőrség az újfehértói munkahelyi baleset ügyében; a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városban egy munkást ért halálos áramütés szombaton - közölte a nyírségi rendőrségi szóvivő az MTI-vel.

Lezuhant az oszlopról egy kábeltolvaj Bábolnánál

A megsérült férfi már többször vágott le használaton kívüli vezetékeket, és most is úgy tudta, hogy a kiszemelt szakasz nincs áram alatt. A zuhanás miatt eltört a gerince és lebénult.

MTI

Halálos áramütés ért egy férfit Helvécián

A helyszínen meghalt egy 43 éves férfi, akit a házi vízellátó berendezés szerelése közben áramütés ért szerdán Helvécián - tudatta a rendőrség.

MTI
Hirdetés

Halálos áramütést okozott egy betonkeverő

Egy betonkeverőtől szenvedett halálos áramütést egy munkás Edelényben, a rendőrség vizsgálja az esetet.

hvg.hu

Áramütés okozhatta egy nő halálát Csongrádon

A csongrádi Vasvári Pál utca egyik házának fürdőszobájában holtan találtak egy 50 éves nőt. Áramütés végezhetett vele.

Áramütést szenvedett egy mozdonyra felmászó férfi a Nyugati pályaudvaron

Áramütést szenvedett egy mozdonyra felmászó férfi a Nyugati pályaudvaron vasárnap hajnalban - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI megkeresésére.

MTI

Citromfacsaróval vezettek áramot diáktársuk testébe

Egy 18 éves fiút diáktársai lefogtak, majd áramot vezettek testébe egy elektromos citromfacsaróval. Tettüket viccnek szánták, a szenvedő diák milliós kártérítést követel. Az esetről a Népszabadság számol be.

hvg.hu

Fűnyírás közben csapott agyon áram egy nőt

Fűnyírás közben halálos áramütést ért egy nőt Kunszentmiklóson.

MTI

Halálos áramütés ért egy munkást a VIII. kerületben

Áramütést szenvedett és meghalt egy munkás csütörtökön Budapesten, miközben a VIII. kerületben, a Losonci téren egy ház homlokzatán dolgozott - közölte a mentőszolgálat.

MTI
Hirdetés
1234

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X