Bejelentkezés  

20 ezer voltos áramütés: mélyaltatásban a legsúlyosabb sérült

Mélyaltatásban tartják a dabronci balesetben, a 20 ezer voltos áramütés következtében a legsúlyosabban megsérült férfit a veszprémi kórházban – tájékoztatott Rácz Jenő, a kórház főigazgatója.

MTI

Áramütés Dabroncon: életveszélyes állapotban az újraélesztett sérült

Áramütés Dabroncon: életveszélyes állapotban az újraélesztett sérült

Még mindig életveszélyes annak a férfinak az állapota, akit az áramütéssel járó dabronci baleset helyszínéről újraélesztését követően a veszprémi kórházba szállítottak. A baleset Győrbe szállított sérültje súlyos sérüléseket szenvedett, de állapota stabil. Az Ajkára érkezett két beteg állapota kielégítő.

MTI

Hat embert ért áramütés Sümegnél, két munkás meghalt

Hat embert ért áramütés a Sümeg környékén található Dabroncon, két ember meghalt – írja a Napló Online. A baleset a Kossuth utcában, a temető közelében történt.

hvg.hu

Nagyfeszültségű oszlopra mászott, agyonütötte az áram

Áramütés ért egy fiatalembert vasárnap hajnalban Pilisvörösváron - közölte a rendőrség.

MTI

Egy tini felmászott a vonat tetejére, megcsapta az áram

Felmászott egy vonat tetejére, és áramütést szenvedett egy 17 éves fiatalember vasárnap este Budapesten a XXII. kerület vasútállomáson - tájékoztatta az MTI-t az országos mentőszolgálat.

MTI

Ketten már meghaltak, veszélyes horgásztó Jász-Nagykun-Szolnokban

Óvatosságra intenek a tógazdák, eddig ugyanis két horgász halt meg azért, mert horgászbotjuk hozzáért egy nagyfeszültségű vezetékhez - hangzott el az MR1-Kossuth Rádióban.

Halálos baleset: áramütés ért egy munkást Újfehértón

Bűncselekmény gyanújával indított nyomozást a rendőrség az újfehértói munkahelyi baleset ügyében; a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városban egy munkást ért halálos áramütés szombaton - közölte a nyírségi rendőrségi szóvivő az MTI-vel.

Lezuhant az oszlopról egy kábeltolvaj Bábolnánál

A megsérült férfi már többször vágott le használaton kívüli vezetékeket, és most is úgy tudta, hogy a kiszemelt szakasz nincs áram alatt. A zuhanás miatt eltört a gerince és lebénult.

MTI

Halálos áramütés ért egy férfit Helvécián

A helyszínen meghalt egy 43 éves férfi, akit a házi vízellátó berendezés szerelése közben áramütés ért szerdán Helvécián - tudatta a rendőrség.

MTI

Halálos áramütést okozott egy betonkeverő

Egy betonkeverőtől szenvedett halálos áramütést egy munkás Edelényben, a rendőrség vizsgálja az esetet.

hvg.hu

Áramütés okozhatta egy nő halálát Csongrádon

A csongrádi Vasvári Pál utca egyik házának fürdőszobájában holtan találtak egy 50 éves nőt. Áramütés végezhetett vele.

Áramütést szenvedett egy mozdonyra felmászó férfi a Nyugati pályaudvaron

Áramütést szenvedett egy mozdonyra felmászó férfi a Nyugati pályaudvaron vasárnap hajnalban - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI megkeresésére.

MTI

Citromfacsaróval vezettek áramot diáktársuk testébe

Egy 18 éves fiút diáktársai lefogtak, majd áramot vezettek testébe egy elektromos citromfacsaróval. Tettüket viccnek szánták, a szenvedő diák milliós kártérítést követel. Az esetről a Népszabadság számol be.

hvg.hu

Fűnyírás közben csapott agyon áram egy nőt

Fűnyírás közben halálos áramütést ért egy nőt Kunszentmiklóson.

MTI

Halálos áramütés ért egy munkást a VIII. kerületben

Áramütést szenvedett és meghalt egy munkás csütörtökön Budapesten, miközben a VIII. kerületben, a Losonci téren egy ház homlokzatán dolgozott - közölte a mentőszolgálat.

MTI

Lánykérés közben halálos áramütés érte

Belehalt az áramütésbe az a 18 éves férfi, aki épp egy családi rendezvényen kérte meg barátnője kezét; a halálos áramütést az elsődleges adatok szerint a mikrofon okozta.

MTI

Halálos áramütést szenvedett egy férfi Felsőzsolcán

Halálos áramütést szenvedett az árvízzel sújtott Felsőzsolcán egy középkorú férfi egy aggregátor beindítása közben.

MTI

Agyonütött az áram egy munkást

Halálos áramütés ért egy szerelőt pénteken Hajdúnánáson, egy transzformátorállomáson.

MTI

Mi a teendő elektromos baleset esetén?

Mi a teendő elektromos baleset esetén?

A megfelelő előírások és biztonsági szabályok betartása mellett is történhetnek elektromos balesetek. A Mentők blog bejegyzéséből megtudhatjuk, mi a teendő ilyenkor.

Hat év a kerítésébe áramot vezető kisari férfinek

Hat év fegyházbüntetésre ítélte kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság azt a 41 éves kisari férfit, aki idén áprilisban áramot vezetett lakóházának kerítésébe, később pedig alkoholos állapotban késsel sebezte meg életveszélyesen az édesanyját, az ítélet nem jogerős.

hvg.hu
1234

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X