Kádba esett a hajszárító, intenzíven egy szombathelyi kisfiú

Intenzív osztályon ápolnak egy hároméves kisfiút, akit vízbe esett hajszárító miatt ért áramütés csütörtökön.

MTI

Túlélte az áramütést a fürdőkádban

Túlélte az áramütést a fürdőkádban

A mentőknek sikerült a klinikai halálból visszahozni egy három éves kisgyereket, akit szombathelyi lakásukban fürdőzés...

Vízbe esett hajszárító rázott meg egy kisfiút

Újra kellett éleszteni azt a szombathelyi kisfiút, akit egy vízbe esett hajszárító rázott meg, csütörtök este, fürdés közben - értesült a HavariaPress.

Önkéntesekkel keresik a madárvédők a veszélyes vezetékeket

Önkéntesekkel méri fel a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, hány madarat ér halálos áramütés az elektromos távvezetékek miatt. A felmérés október 20-tól november 20-ig tart, és bárki részt vehet abban.

MTI

Áramütés Dabroncon: még mindig eszméletlen az egyik sérült

Nem nyerte vissza az eszméletét az egy héttel ezelőtti dabronci baleset legsúlyosabb sérültje. Az egyik Győrben ápolt sérültet szerdán hazaengedik, a 20 ezer voltos áramütés miatt égési sérülést szenvedett másik két férfit várhatóan csütörtökön megműtik - közölték a kórházak.

MTI

Átszállították Győrbe a dabronci áramütés két sérültjét

Átszállították Győrbe a szerdai dabronci, 20 ezer voltos áramütéses baleset Ajkán ápolt két sérültjét – közölte a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója pénteken.

MTI

Brutális áramütés: még mindig mélyaltatásban van a legsúlyosabb sérült

Még mindig mélyaltatásban van a dabronci baleset legsúlyosabb sérültje a veszprémi kórházban, ahol pénteken további vizsgálatok alapján döntenek majd a 20 ezer voltos áramütés következtében megsérült férfi felébresztéséről – mondta az intézmény osztályvezető főorvosa az MTI érdeklődésére.

MTI

Még nincs gyanúsított a dabronci áramütés ügyében

Egyelőre nincs gyanúsítottja a dabronci halálos munkabalesetnek. A rendőrség tanúk meghallgatásával és szakértők kirendelésével folytatta a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés bűntette miatt indított nyomozást az ügyben.

MTI

Vizsgálják a dabronci brutális áramütés körülményeit

Hivatalból közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a munkavédelmi felügyelőség a dabronci baleset körülményeit. A Veszprém megyei településen egy 20 ezer voltos áramütés következtében szerdán két munkás meghalt, négy pedig megsérült.

MTI

20 ezer voltos áramütés: mélyaltatásban a legsúlyosabb sérült

Mélyaltatásban tartják a dabronci balesetben, a 20 ezer voltos áramütés következtében a legsúlyosabban megsérült férfit a veszprémi kórházban – tájékoztatott Rácz Jenő, a kórház főigazgatója.

MTI

Áramütés Dabroncon: életveszélyes állapotban az újraélesztett sérült

Áramütés Dabroncon: életveszélyes állapotban az újraélesztett sérült

Még mindig életveszélyes annak a férfinak az állapota, akit az áramütéssel járó dabronci baleset helyszínéről újraélesztését követően a veszprémi kórházba szállítottak. A baleset Győrbe szállított sérültje súlyos sérüléseket szenvedett, de állapota stabil. Az Ajkára érkezett két beteg állapota kielégítő.

MTI
Hirdetés

Hat embert ért áramütés Sümegnél, két munkás meghalt

Hat embert ért áramütés a Sümeg környékén található Dabroncon, két ember meghalt – írja a Napló Online. A baleset a Kossuth utcában, a temető közelében történt.

hvg.hu

Nagyfeszültségű oszlopra mászott, agyonütötte az áram

Áramütés ért egy fiatalembert vasárnap hajnalban Pilisvörösváron - közölte a rendőrség.

MTI

Egy tini felmászott a vonat tetejére, megcsapta az áram

Felmászott egy vonat tetejére, és áramütést szenvedett egy 17 éves fiatalember vasárnap este Budapesten a XXII. kerület vasútállomáson - tájékoztatta az MTI-t az országos mentőszolgálat.

MTI
Hirdetés

Ketten már meghaltak, veszélyes horgásztó Jász-Nagykun-Szolnokban

Óvatosságra intenek a tógazdák, eddig ugyanis két horgász halt meg azért, mert horgászbotjuk hozzáért egy nagyfeszültségű vezetékhez - hangzott el az MR1-Kossuth Rádióban.

Halálos baleset: áramütés ért egy munkást Újfehértón

Bűncselekmény gyanújával indított nyomozást a rendőrség az újfehértói munkahelyi baleset ügyében; a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városban egy munkást ért halálos áramütés szombaton - közölte a nyírségi rendőrségi szóvivő az MTI-vel.

Lezuhant az oszlopról egy kábeltolvaj Bábolnánál

A megsérült férfi már többször vágott le használaton kívüli vezetékeket, és most is úgy tudta, hogy a kiszemelt szakasz nincs áram alatt. A zuhanás miatt eltört a gerince és lebénult.

MTI

Halálos áramütés ért egy férfit Helvécián

A helyszínen meghalt egy 43 éves férfi, akit a házi vízellátó berendezés szerelése közben áramütés ért szerdán Helvécián - tudatta a rendőrség.

MTI

Halálos áramütést okozott egy betonkeverő

Egy betonkeverőtől szenvedett halálos áramütést egy munkás Edelényben, a rendőrség vizsgálja az esetet.

hvg.hu

Áramütés okozhatta egy nő halálát Csongrádon

A csongrádi Vasvári Pál utca egyik házának fürdőszobájában holtan találtak egy 50 éves nőt. Áramütés végezhetett vele.

Hirdetés
1234

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X