MTI Baleset

Agyoncsapott az áram egy férfit Orosházán

Bement egy trafóházba, és ott halálos áramütést szenvedett egy férfi Orosházán. Az EDF Démász közleménye szerint egy 20 ezer voltos berendezést érintett meg. Az áramelosztóból még ki tudott jönni, de az utcán összeesett és meghalt.

MTI Itthon

Halálos áramütés: új eljárást kért az egyik áldozat családja

Új eljárás megindítását kérte a tavaly szeptemberi, dabronci halálos áramütés ügyében a Vas Megyei Kormányhivatal munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szervétől a baleset legsúlyosabb, később a kórházban elhunyt sérült családjának jogi képviselője.

MTI Baleset

Áramütés ért egy tűzoltót

Egy gyáli családi házban kiütött tűzben kellett megvizsgálni egy tűzoltót, miután áramütés érte. A tüzet hajnalra eloltották.

MTI Baleset

Áramütés Dabroncon: megszüntették a nyomozást

A munkálatokat közvetlenül irányító vezető gondatlansága miatt történt a három ember halálát okozó áramütés Dabroncon 2011 szeptemberében. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfi is a halottak között van, így a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya megszüntette hétfőn az ügyben indított eljárást.

MTI Baleset

Áramütés Dabroncon: meghalt a legsúlyosabb sérült is

Háromra emelkedett a tavaly szeptember végén Dabroncon történt áramütéses baleset halálos áldozatainak száma, miután elhunyt a legsúlyosabb sérült a szombathelyi kórházban - közölték az ügyben eljárást folytató hatóságok.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk