MTI / hvg.hu Kult

Drágám, most figyelj, ha Gábor Zsazsa kincseire vágysz – galéria

Hamarosan árverésre bocsátják Gábor Zsazsa személyes tárgyait, bútorait. A magyar származású amerikai színésznő hagyatékából az aukció előtt kiállítást rendeztek egykori otthonában, a kaliforniai Bel Airben. Portréknak, bundáknak, étkészleteknek, bútoroknak keresnek új tulajdonost, de vannak kínálatban személyesebb darabok is, például Zsazsa útlevele, amelybe természetesen csak tökéletes fotó kerülhetett. A hagyaték talán legstílusosabb darabja mégis egy arany nyaklánc, amely egyben a színésznő kedvenc szavát is megörökítette az utókornak.

hvg.hu Kult

Kalapács alá kerül Gábor Zsazsa ágya és kismillió tárgya

Elárverezik Gábor Zsazsa hagyatékát: a magyar származású hollywoodi filmdíva halála után 16 hónappal mintegy ezer tárgyat, köztük ékszereket, festményeket, bútorokat és drága estélyi ruhákat értékesítenek április közepén a Beverly Hills-i Heritage aukciósházban.

hvg.hu Gazdaság

Levették a hamis karórát a NAV árverési oldaláról

Az adóhatóság szerint több lépcsős szűrőrendszer segítségével biztosítják, hogy ne kerüljenek ki tőlük hamisítványok. Az érintett karóráról a végleges szakvélemény mondta ki, hogy hamis, ezért márt nincs a licitálási oldalon.

1 2 3 4 5 6 7
38

A címlapról ajánljuk