hvg.hu Itthon

Ásóval vágott óriásit egy idős hevesi férfira egy benarkózott fiú – fotó

A 18 éves fiú tavaly decemberben a kristály néven ismert pentedront fogyasztott, amitől agresszív lett. Közmunkásokkal vitázott össze, de végül az egyik munkás idős szüleire támadt rá. Egy ásóval úgy mellkason vágott egy 67 éves férfit, hogy annak két bordája is eltörött, légmelle lett, meg kellett műteni. A fiatalember előzetesben van, miután a lábára tett nyomkövetőt kétszer is levágta.

MTI Nagyítás

Fotó: Ásót ragadott Kate Middleton

Kate Middleton fát ültetett az Új-Dél-Wales szövetségi állambeli Blue Mountains hegység nemzeti parkjában. A hercegi pár előző nap érkezett hivatalos látogatásra Ausztráliába.

MTI Itthon

Ásóval vágta fejbe ismerősét egy szarvasi férfi

Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba azt az embert, akit ásóval ütött fejbe vita közben ismerőse egy szarvasi férfi - közölte a Békés-megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.

hvg.hu Napi merítés

Vulkánkitörés várható Japánban?

Kettes fokozatra emelték a készültségi szintet május 16-án az Aso vulkánon. Ezt az indokolta, hogy a vulkáni kúpok egyikéből 500 m magas, vulkáni gázokban dús felhő tört fel. Az intenzív gázkibocsátásról videófelvétel is készült - olvasható a Tűzhányó blogon.


A címlapról ajánljuk