MTI Vállalkozás

Örült a hőségnek a CBA, akárcsak a vizes vébének

A kánikulában a CBA üzletlánc egységeiben is sokkal több ásványvizet adnak el, mint egy átlagos nyári napon, ami érzékelhető a bevétel növekedésén is, nagy emelkedés viszont nincs, mert az ásványvizek nem tartoznak a legdrágább áruk közé - mondta Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója a köztévében.

hvg.hu Itthon

Többezres bírság két korty vízért: meghátrálni látszik a szigorú DKV

A villamoson ásványvizezgető újságírót nem véletlenül büntették meg: nem is gondolnánk, milyen veszélyes egy ártalmatlannak látszó ásványvíz, ha mozgó járművön fogyasztják – írta a Debreceni Közlekedési Vállalat, de azért hozzátették: megpróbálnak lazítani a szabályokon. A jövő hétre villamosos vízivó flashmobot szerveztek Debrecenbe.

hvg.hu Plázs

Kevés a pénzünk, de legalább egyre több egészséges ételt fogyasztunk

Noha az egészségtudatos táplálkozásról még ma is sokan mondanak le szűkös anyagi lehetőségeik vagy az egymásnak ellentmondó információk miatt, az egészségesnek tartott élelmiszerek iránti kereslet folyamatosan nő – derül ki a GfK Étkezési szokások felmérés legutóbbi adataiból.

hvg.hu Gazdaság

És akkor Semjén Zsolt azt is megmondja, mit igyunk, és mit ne

A Mercedes az utolsó fillérig elvitte a nyereségét, a menő magyar franchise-t, a Fornettit eladták a svájciaknak, a legnagyobb magyar adós cég pedig gyenge 2,7 milliárddal lóg a NAV-nak. Élelmiszerlánc-biztonsági díjat sem nagyon hajtott be a Nébih, egy népszerű ásványvízfajtát pedig le kellett venni a polcokról. Új sikerágazat van kibontakozóban: repülőtéri parkoló működtetése. A hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

MTI Vállalkozás

Növényekből készül egy hazai ásványvíz palackja

A NaturAqua ásványvíz ezentúl a PlantBottle élelmiszercsomagolási technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi részben növényi alapanyagokból készült, teljes egészében újrahasznosítható PET-palackok előállítását - közölte a cég csütörtökön.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk