hvg.hu Gazdaság

Kaptak némi könnyítést a Főgáz ügyfelei

A Főgáznál mostantól interneten, telefonon és levélben is elindítható a lakossági gázmérő átírási folyamata, nem kell ehhez feltétlenül személyesen megjelenni – írja a Népszabadság.

MTI Világ

Mégis maradnak Rómában a római számok

A római önkormányzat megszavazta a római számokat tartalmazó utcatáblák betűvel való átírását, majd felülvizsgálta döntését. A római számok végül megmaradtak a városban.

MTI Gazdaság

Gyorsabb lesz a gáz- és villanymérők átíratása jövőre

A jövőben az új fogyasztó a korábbi fogyasztó bejelentésével egyidejűleg - ugyanazon a bejelentési lapon - jelezheti a szolgáltatóknál szerződéskötési igényét. A változás bejelentését a jövőben egységes formanyomtatvány könnyíti majd meg.

hvg.hu/Index Itthon

Index: átírta az alaptörvényt az Anonymous

Magukat a magyar Anonymous tagjainak nevező hackerek átfogalmazták az Alkotmánybíróság honlapján található alaptörvényt - írja az Index. Valószínűleg vasárnapra virradóra változtatták meg a szöveget.

MTI Gazdaság

Egyre népszerűbbek a használtautók

A használtautó átírások száma 2011 utolsó negyedévében tovább emelkedett, ezzel összességében 5,1 százalékkal több használt személyautó talált új gazdára a tavalyi évben 2010-hez képest - ismerteti felmérésében a Weltauto.


A címlapról ajánljuk