hvg.hu Tech

Megvan a cukorbetegséget kezelő védőoltás? Vagy ez csak kamu?

Az utóbbi hetekben is sok álhír keringett a közösségi oldalakon, ugyanakkor olyan cikkek is, melyek hihetetlennek tűnnek, mégis teljesen igazak. Íme a friss hoaxkvíz, melyből megtudhatja, mivel vezették meg az elmúlt hetekben – és mit kellett volna elhinni.

hvg.hu Gazdaság

Brüsszeli hadüzenet az átverős utazási portáloknak

Az Európai Bizottság fogyasztóvédelmi illetékesei 352 európai utazási portált vizsgáltak meg tavaly októberben, az eredményt most tették közzé. Ezek az internetes ügynökségek azt ígérik, hogy alapos összehasonlítás után a legjobb árakat kínálják az utazni vágyóknak. Az uniós vizsgálat azonban feltárta, hogy a portálok kétharmada kamuzik.

hvg.hu Tech

Ha ilyet ír ki a gépe vagy telefonja, ne kattintson tovább

Rossz magyarsággal, de még bőven a sokak által hihetőnek vélt határon belül megírt szöveggel próbálkoznak azok a kiberbűnözők, akik ezúttal nem telefonhívással, hanem a neten próbálnak pénzt kicsalni az OTP Bank nevében.

Hercsel Adél Élet+Stílus

Pusztító "csodaszer" a piacon: 7+1 tétel a perui kovaföldről

Tényleg már csak az örök élet és az ingyensör hiányzik a perui kovaföldet forgalmazók ígéretei közül. Az étrend-kiegészítők új "sztárjáról", akárcsak időnként a "C-vitaminban gazdag citromlevekről", azt is állítják, hogy „kipucolja” a beleket és az ereket, sőt még a rákot is gyógyítja.

1 2 3 4 5 6 7
12
A címlapról ajánljuk