hvg.hu Itthon

Éhségsztrájkol a börtönben a tescós rabló, mert elvették a súlyzóit

Több mint egy hete nem eszik már S. Péter, ügyvédje szerint akár kómába is eshet. A nyolc éve előzetesben ülő férfi több pert nyert már a magyar állam ellen fogva tartása körülményei miatt, Polt Péternek például bocsánatot kellett tőle kérnie, mert a börtönben korlátozták a vallásgyakorlását.

hvg.hu Itthon

Éhségsztrájkba lépnek a békéscsabai tábor menedékkérői

Nem látnak más kiutat, az éhségsztrájk eszközéhez nyúlnak a békéscsabai menekülttáborba zárt menedékkérők. Azt írják nyilatkozatukban, testi és lelki betegségektől szenvednek, többen az öngyilkosság elkövetését fontolgatják. Éhségsztrájkjukkal el akarják érni, hogy a külföldi sajtó is írjon róluk, és kiszabadulhassanak. Sok keresztény is szenved a táborainkban.

hvg.hu Itthon

Ülő- és éhségsztrájkba kezdtek a menekültek a szerb határon

A Röszke-Horgos autópálya-átkelőt mindkét irányba lezárták, miután több száz menekült ült le az útra a szerb és a magyar határellenőrzési pont között. A tüntetők az élet és az italt is visszautasítják. A tömeg később megrohamozta az átkelő vaskerítését.

Dercsényi Dávid Itthon

Nagy Navarro: „Legyenek következmények!”

7-0 - mind a hét, MTVA--s perüket megnyerték a köztévé előtt már több mint ezer napja tüntető Nagy Navarro Balázs és társai. A társadalomnak jelentős anyagi és erkölcsi kárt okozó ügyeken valószínűleg csak a köztévét képviselő két ügyvédi iroda járt jól. Nagy Navarróék nem hagyják abba – tiltakoznak és küzdenek a média tisztaságáért, és azért hogy a hírhamisításnak legyenek valódi következményei.

MTI Világ

Állítólag evett egy kis levest az éhségsztrájkoló ukrán pilótanő

Az orosz államfő mellett működő Emberi Jogi Tanács elnöke szerint Nagyija Szavcsenko hajlandó húslevest fogyasztani, a pilótanő ügyvédje szerint viszont a pilótanő szervezete annyira legyengült, hogy semmilyen táplálékot nem tud magához venni, még a húslevest sem tudta megemészteni.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk