hvg.hu Itthon

Filmbe illő trükkel menekült el a budai ékszerrabló

Egy budai hotelben tervelte ki a 26 éves rabló egy orosz lánnyal együtt az április 22-én szombaton, fényes nappal végrehajtott fegyveres támadást - írta a Blikk. A lap szerint a férfi terhesnek álcázta a nőt, így menekültek el.

MTI Élet+Stílus

Bácsik rabolhatták ki Kim Kardashiant Párizsban

Három embert, köztük egy sofőrt szabadon engedett szerdán a francia rendőrség, 14-et viszont továbbra is őrizetben tart azok közül, akiket a hét elején állítottak elő Kim Kardashian tavalyi párizsi kirablása miatt.

MTI Világ

Nagy ékszerrablás egy francia autópályán

Tizenöt fegyveres kirabolt szerdára virradó éjjel két ékszerszállító furgont a Párizs felé vezető A6-os autópályán, a fővárostól körülbelül kétszáz kilométerre – közölték rendőrségi források.

MTI Világ

Egy puszi buktatott le egy rablót, állítólag

Durva fenyegetéssel rabolt ki két férfi tavaly egy párizsi ékszerésznőt, de a zsákmány megszerzése után egy puszival próbálta enyhíteni a nő ijedtségét. Állítólag az ebből nyert DNS alapján azonosították be végül.

MTI Itthon

Egyszerű módszerrel rabolt ki ékszerboltokat egy férfi

Egy Kecskeméten elkövetett bűncselekmény után néhány perccel elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a Bács-Kiskun megyei város központja mellett Szegeden is úgy lopott ékszert, hogy betörte az üzlet kirakatát – közölte a rendőrség.

1 2 3

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával