hvg.hu Élet+Stílus

Étterem Hét Extra – ehetünk újra kedvezményesen

Három különleges fogás pár ezer forintért közép- és felső kategóriás helyeken – erről szól évente kétszer az Étterem Hét akció. Legutóbb október 9-15. között több mint 26 ezer vendég használta ki a kedvezményes lehetőséget. Most november 13-tól lehet repetázni.

hvg.hu Ingatlan

NOHAU-val együtt árulják Lajsz András éttermét

A cocktail és tapas bárral kiegészített fine dining étterem a hirdetés szerint bejáratott ügyfélkörrel és know-how-val rendelkezik. A L.A. Bodegita bérleti és elővásárlási jogáért 85 millió forintot kér a mixerkirály.

hvg.hu Vállalkozás

Van 30 forintja, hogy megmentse a Földet?

Darabonként 20-30 forinttal kerülnek többe a környezetbarát poharak és dobozok az eldobhatóknál. Egy magyar cég ilyenek eladásával próbálkozik, de tízből nyolc cég túl drágának tartja az ötletet.

Hercsel Adél Vállalkozás

Miért nem jó üzlet a balatoni gasztroforradalom?

Hány bukás fér bele egy életbe? Miért nem jó üzlet a vendéglátás? Hogyan öli meg a munkaerőhiány a magyar gasztroforradalmat? – erről beszélt a hvg.hu-nak Járosi Tamás, a tihanyi és a füredi Malackrumpli bisztrók tulajdonosa, aki sikeres ingatlancégének elbukása után döntött a romantikus fordulat, a balatoni biogazdálkodás és vendéglátás mellett.

1 2 3 4 5 6 7
35

A címlapról ajánljuk