MTI Vállalkozás

Ez a séf boldog, hogy megszabadult a Michelin-csillagaitól

Sébastien Bras a délnyugat-franciaországi étterem, a Le Suquet konyhafőnöke önként mondott le a mások által hőn áhított legmagasabb minősítésről, mivel túlságosan nagy nyomást jelent számára naponta megfelelni a tökéletesség szimbólumát jelképező elismerésnek.

Tóth Sándor Élet+Stílus

A Horváth séfje lefőzte Európát

Két Michelin-csillag mellé most az Év legjobb európai séfje díjat is besöpörte az osztrák Sebastian Frank, aki a Madrid Fusion bemutató programjába magyar bártendert hívott maga mellé a színpadra.

hvg.hu Élet+Stílus

A leghülyébb éttermek

Manapság egyre több étterem, bisztró nyilik szerte a világban a lehető legmeglepőbb környezetben. S van, ahol nem is annyira a gasztronómia az érdekes, hanem éppen a meglepetés. A többi ízlés dolga...

1 2 3 4 5 6 7
36

A címlapról ajánljuk