hvg.hu Tech

Óraátállítás: ezeket nézze meg otthon, hogy ne legyen baj

Egy hétfői “ezt benéztem” helyett sokkal jobb egy vasárnapi “ó, tényleg”, ezért összegyűjtöttük azt a listát, amin érdemes végigfutni az éjjel történt óraátállítás miatt. Íme a vasárnapi, de főleg hétfői elalvás, elkésés, rosszul időzített mosás és későn felmelegített lakás elkerülésének záloga.

MTI Plázs

Vasárnap este már egy órával korábban sötétedik

Október 27-én hajnalban Európában, így Magyarországon is a nyári időszámításról visszatérünk a téli időszámításra. Az órákat hajnali 3.00 óráról 2.00 órára állítják vissza, a helyi idő visszaáll az időzóna csillagászati idejére. Reggelenként korábban lesz világos, esténként viszont korábban sötétedik majd.

MTI Itthon

Hamarosan át kell állítani az órákat

Október 27-én, vasárnap hajnali háromkor egy órával kell visszaállítani az órákat, ezzel visszatérünk időzónánk alap időszámítására - közölte a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. kedden.

hvg.hu Itthon

Ne feledje: éjjel óraátállítás!

Máról holnapra virradó éjjel 2-kor lép életbe a nyári időszámítás, ekkor kell az órákat egy órával előre, 3 órára állítani.

MTI Itthon

Változik a BKV-menetrend a szünidő alatt

Változik a közösségi közlekedés menetrendje Budapesten a húsvéti ünnepek, az iskolai tavaszi szünet és az óraátállítás miatt is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával