MTI / hvg.hu Világ

Három járat indul vasárnap a brüsszeli Zaventem reptérről

Vasárnap részlegesen újranyitják a forgalom előtt a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőteret, ahol múlt héten robbantásos merényletet hajtottak végre – jelentette be a légikikötőt üzemeltető vállalat szombaton. Arnaud Feist igazgató szerint vasárnap három járatot fog indítani a Brussels Airlines belga légitársaság a repülőtérről.

MTI Itthon

Hétfő hajnaltól újra működik a Nyugati pályaudvar

Befejezik július 5-én éjfélig a felújítást és karbantartást a Nyugati pályaudvaron. Július 6-án, hétfőn a hajnali üzemkezdettől újraindul a menetrendszerinti forgalom – jelentették be csütörtökön.

MTI Itthon

Újra lesz strand nyártól Zalaegerszegen, de úszómedence nélkül

Zalaegerszeg költségvetésében 55 millió forintot különítettek el arra, hogy a 2011-ben bezárt városi strandot részleges felújítás után újra megnyithassák a nyári szezonra – mondta pénteken a város polgármestere. Balaicz Zoltán szerint a nemrég elvégzett állapotfelmérés alapján a bébi- és gyermekmedence, a zöldfelületek, valamint a sportpályák felújítására 55 millió forintot biztosítanak a kiadások között.

hvg.hu Kult

Ilyen is rég volt: újranyit egy mozi Magyarországon

Miközben sorra véreznek el, és adják fel a piaci harcot a hazai mozik, meglepő, de egyben örömteli hír, hogy valahol szembe mennek a tendenciával, és újra megnyitnak egy korábban bezárt filmszínházat. Pécsen három éves szünet után fogad újra nézőket a modernizált Uránia mozi.

hvg.hu Plázs

Újranyit az USA egyik legfőbb szimbóluma

Két éves intermezzot követően május közepén újra látogatható lesz a Washington-emlékmű, melynek felújítása egy 2011-es földrengés miatt vált esedékessé.

MTI Világ

Újra nyitva van Isztambulban a Gezi park

Újra megnyitották a Gezi parkot a látogatók előtt hétfőn – közölte Isztambul kormányzója. Hüseyin Avni Mutlu azután jelentette be a döntést, hogy egy helyi bíróság múlt csütörtöki ítéletében megtiltotta a Gezi park beépítését, teljesítve ezzel a törökországi tüntetések résztvevőinek elsődleges kérését.

MTI/hvg.hu Gazdaság

Még bizonytalan, kinyit-e szerdán a New York-i tőzsde

A tőzsdeüzemeltetőket tömörítő tanács keleti parti idő szerint kedd délelőtt próba üzemmódban beindítja tartalék kereskedési rendszerét, és valószínűleg ennek eredményei alapján döntik majd el, kinyitják-e szerdán a New York-i tőzsdét.

Kovács István, Miskolc Itthon

Szilvásváradra csak az enyészet vonatozik, hiába ígérték az újraindítást

Másfél éve rozsdásodik a sínpár az ország egyik legszebb vasúti pályáján Szilvásvárad és Putnok között. Eközben a természet és a fémtolvajok is szorgosan növelik a pálya folytonossági hiányait. Ígéretek szóltak ugyan korábban az újraindításról, ám eddig semmi nem történt. A végső szót szeptemberben mondja majd ki Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár. Fideszes képviselő is lobbizik.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával