hvg.hu Vállalkozás

A NAV ugrott fejest egy újabb, elképesztő Simonka-ügybe

Legalább tízszer kaptunk a szívünkhöz, amíg elolvastuk, mi lett a "Magyarország és Románia sajtókapcsolatainak javítására" szánt 60 millió forintos EU-támogatással Simonkáék környékén. Az ügyészség nyomozással bízta meg a NAV-ot.

hvg.hu Itthon

Letartóztatták Simonka György üzlettársát

Simonka György fideszes országgyűlési képviselő egyik üzlettársa előzetesbe került a múlt héten a politikust is érintő költségvetési csalási ügyben - értesült a Magyar Nemzet.

hvg.hu Itthon

Eszméletlenre vertek egy hajléktalan embert a Deák téren

Két hajléktalan embert bántalmazott Budapest szívében januárban két férfi. Az egyik alkalommal egy 15 éves gyerek is velük volt; eszméletlenre verték a férfit, aztán sorsára hagyták. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

hvg.hu Itthon

Kiraboltak egy rabot a börtönben

A szombathelyi hatóságok vizsgálják a meg nem nevezett börtönben történt bűnügyet. A két vádlott egy zárkatársát verte, illetve szúrta meg, majd kisajátították a dolgait: elvették a rádióját, elrabolták a nála lévő kegytárgyakat is.

MTI Itthon

Nem kell előzetesben ülnie a civilre részegen rálövő rendőrtisztnek

A rendőrtiszt december elején ittasan lövöldözött egy csepeli társasházban. Csak a szerencsén múlt, hogy nem sebesítette meg a házkezelő alkalmazottját. Az állományból már eltávolított rendőrt 30 nap elteltével kiengedte a bíróság az előzetesből, mondván, "megélhetése biztosított, erősek a családi kötődései", és a házi őrizet elrendelésével is biztosítható, hogy részt vegyen az eljárás különböző fázisaiban.

1
5 6 7 8 9
31

A címlapról ajánljuk