hvg.hu Kult

Újabb súlyos vádak Oszter Sándor ellen

A korábban szökésben lévő milliárdos, akitől Oszterék a vád szerint pénzt csaltak ki, azt állítja, a színész és társai megfenyegették őt ügye bírósági szakaszában, hogy ha nem fizet, börtönbe juttatják. A férfi a vallomása szerint tizenhat alkalommal fizetett is nekik.

hvg.hu Itthon

Nyomoz az ügyészség Szegedi Csanád ügyében

Az Izraelbe települni készülő volt jobbikos ügyében az OLAF után a magyar hatóság is vizsgálódik. Tucatnyi tanút meghallgattak, a vallomások némelyike arra utal, hogy Szegedi fantomgyakornokok után vehetett fel pénzt.

hvg.hu Itthon

Ügyészség: nem csak a Népligetig tudták követni a Teréz körúti robbantót

Továbbra sem árul el részleteket az ügyészség a Teréz körúti robbantás elkövetőjéről, és arról, merrefelé hagyta el a belvárost. A pénteki Blikk azt írta, hogy a Népligetig tudták a térfigyelő kamerák felvételei alapján követni az útját, ott azonban köddé vált. Az ügyészség szóvivője szerint viszont ez nem igaz.

hvg.hu Itthon

Nyíregyházi gyilkos orvos: megjöttek a papírok Romániából, de senki sem érti, mi van azokon

Vaskos paksamétát küldtek a román hatóságok a Szabolcs megyei főügyészségnek, de a fordítás még várat magára. A nyíregyházi kettős gyilkossággal gyanúsított román orvos ügyvédje azt állítja, védence két éven át szerelmi viszonyt folytatott egyik áldozatával, a hétéves ikrek anyjával, a szakítást azonban nem bírta elfogadni.

1
5 6 7 8 9
30

A címlapról ajánljuk