hvg.hu Bűnügy

Kerekesszékes férfin állt bosszút két nő Hajdúnánáson

Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kért arra a két hajdúnánási nőre, akik tavaly nyáron megverték anyjuk volt élettársát. Ütlegelték a mozgáskorlátozott férfit, majd miután kiesett a kerekesszékéből, a földön is belerúgtak és leköpték.

hvg.hu Kult

Ez a videó nagyon fog fájni – 72 másodpercnyi csontzene

Ezt az összeállítást csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. A Supercutonline videós csapata összegyűjtötte a filmtörténet összes emlékezetes és fájóan realisztikus pillanatát. Tényleg gondolja meg, mielőtt belekezd.

hvg.hu Sport

Gyurta Gergely: „ütöttek, rúgtak, vágtak, nem volt kegyelem”

Sportszerűtlen versenytársakra panaszkodott Gyurta Gergely, aki a tizennyolcadik helyen zárt a tíz kilométeres úszásban a barcelonai világbajnokságon. A sportoló szerint a vízben karmolták, ütötték, rúgták, vágták – derül ki a Magyar Úszó Szövetség Facebook-oldalán olvasható nyilatkozatából.

hvg.hu Sport

Kegyetlenül fejen találták a baseballjátékost - videó

Az Oakland Athletics és a Los Angeles Angels összecsapásán történt balesetben szerencsére nem szenvedett súlyos sérülést az Oakland dobója, Brian McCarthy, akit a visszaütött labda teljes erőből fejbe talált.

hvg.hu Sport

Videó: Íme az olimpia legsportszerűtlenebb megmozdulása

A Spanyolország-Franciaország kosárlabdamérkőzés az olimpia nyolcaddöntőjében igen szoros csatát hozott, ám mégsem az izgalmakról marad emlékezetes, hanem a franciák játékosának rendkívül sportszerűtlen megmozdulásáról.

hvg.hu Sport

Videó: Alattomos megmozdulás az argentin kosarastól

A címvédő amerikai válogatott játékosa, Carmelo Anthony emelkedett fel dobásra a harmadik negyed végén, amikor jött a legfiatalabb argentin, Facundo Campazzo és ököllel a legnemesebb szervébe vágott. Nem volt szimpatikus megmozdulás.

hvg.hu Sport

Fejbetalált egy nézőt a híres golfos - videó

Elvétette egyk ütését Rory McIlroy a jelenleg is zajló British Open golfversenyen Nagy-Britanniában és az egyik kordonon kívül álló nézőt találta el. A híres golfos bőkezűen kárpótolta a fiút.

hvg.hu Bűnügy

Meghalt a veszprémi áruházi verekedés sérültje

A kórházban belehalt sérüléseibe az a férfi, aki beverte a talajba a fejét december 10-én az egyik veszprémi hipermarket étterme előtt, amikor egy ittas férfi megütötte. A rendőrség halált okozó testi sértés miatt indított eljárást egy 42 éves vácrátóti férfi ellen.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával