Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Üzent a pápa a muzulmán vallási vezetőknek

A muzulmán vallási vezetők, politikusok és értelmiség segítségét kérte Ferenc pápa az erőszakot igazoló vallási fundamentalizmus elutasítására a Vatikánban akkreditált diplomatákhoz hétfőn intézett beszédében.

MTI

Dobozban rejtőzködő férfi segítette a francia terroristákra vadászó rendőröket

Dobozban rejtőzködő férfi segítette a francia terroristákra vadászó rendőröket

Egy dolgozó mobiltelefonjának és lélekjelenlétének köszönhetően értékes információkhoz jutottak a rendőrök a Párizs melletti nyomdánál zajló túszdráma idején, pénteken. A 27 éves férfi egy kartondobozban rejtőzött el, onnan küldött szöveges üzeneteket a telefonjáról.

hvg.hu

Skót népszavazás: Üzent a királynő

II. Erzsébet brit királynő pénteken egységre szólította fel országának lakosságát, miután az unionista tábor győzött a Skócia függetlenségéről kiírt népszavazáson.

MTI

Szívbemarkoló levelet küldött a túlvilágról a lefejezett újságíró

Szívbemarkoló levelet küldött a túlvilágról a lefejezett újságíró

Szeretettel gondolt családtagjaira és bízott abban, hogy egyszer még viszontlátja őket – ez derül ki abból a levélből, amelyet a lefejezett amerikai újságíró egyik rabtársa diktált le a szabadulása után. Az üzenetet a James Foley kiszabadításáért létrehozott Facebook-oldalon hozták nyilvánosságra. Az újságíró nemcsak szeretteihez szólt, hanem arról is rendelkezett, hogy ki kapja a számláján maradt pénzt.

hvg.hu

Haldokló rákbetegnek küldte utolsó üzenetét Robin Williams – videó

Egy végstádiumban lévő új-zélandi lánynak küldött halála előtt videóüzenetet Robin Williams. A 21 éves Vivian Waller bakancslistáján szerepelt, hogy találkozhasson a színésszel. A brit Daily Mail szerint a rövid videó volt a 63 évesen elhunyt sztár utolsó üzenete.

hvg.hu

Fotó: félmeztelenül üzentek Schumachernek az Arsenal focistái

Fotó: félmeztelenül üzentek Schumachernek az Arsenal focistái

Mielőbbi gyógyulást kívántak Michael Schumachernek az Arsenal focistái, akik közös csoportképen üzentek a kómában fekvő Forma–1-es bajnoknak. Az öltözőben készítették a fotót újévkor, egy győztes meccs, valószínűleg a Cardiff City elleni összecsapás után. Az üzenet szövegét („Get well soon Schumi”) egy fehér mezre nyomtatták.

hvg.hu

Üzent az ukrán miniszterelnök a tüntetőknek

Mikola Azarov ukrán kormányfő kész tárgyalni a tüntetők és az ellenzék képviselőivel, de csak akkor, ha nem akadályozzák tovább az állami hivatalok munkáját – közölte kedden a miniszterelnök üzenetét a kormány sajtóosztálya.

MTI

A dalai láma szerint a 20. században született ember már tehetetlen

"Számunkra, akik a 20. században születtünk, nincsen semmi, amit megtehetnénk", ugyanakkor a mai fiataloknak alkalmuk van arra, hogy boldogabb évszázadot hozzanak létre - mondta a dalai láma 78. születésnapján.

MTI

Üzent utolsó rejtekhelyéről az egyik bostoni merénylő

Üzenetet hagyott az egyik bostoni merénylő a csónakban, amelyben elfogása előtt rejtőzködött az egyik ház kertjében. Dzsohar Carnajev tollal írt néhány mondatot a csónak belső falára.

hvg.hu

Táviratot küldtek a Vatikánban tanácskozó bíborosok XVI. Benedeknek

A Vatikánban tanácskozó bíborosi testület tagjai üzenetet küldtek a lemondott pápának, amelyben hálájukat fejezték ki XVI. Benedeknek az egyházért végzett példamutató és fáradhatatlan munkájáért. Az üzenetet a bíborosi testület vezetője, Angelo Sodano fogalmazta meg, és táviratban küldték el a Vatikánból Castel Gandolfóba - mondta Federico Lombardi szentszéki szóvivő. Hozzátette: tudomása szerint eddig egyetlen bíboros sem látogatta meg a nyugalmazott pápát.

MTI

Az iráni elnök tárgyalna, ha "nem szegeznének rájuk fegyvert"

Az iráni elnök tárgyalna, ha "nem szegeznének rájuk fegyvert"

Irán egy jottányit sem enged alapvető jogaiból, amíg nyomást gyakorolnak rá, nem fog tárgyalni atomprogramjáról, de ha "nem szegeznének rá fegyvert", hajlandó lenne a párbeszédre – mondta az ország elnöke az 1979-es iszlám forradalom 34. évfordulóján rendezett ünnepségen vasárnap.

MTI
Hirdetés

Jön a harmadik palesztin felkelés? "Vasököllel sújtanak le"

Új szervezet alakult Ciszjordániában, hogy megindítsa Izrael ellen a harmadik infitádát, vagyis a palesztin felkelést.

MTI

Brüsszelből üzent a diákoknak Orbán

„Erős hete volt a kormánynak, csökkentettük a rezsiköltségeket, elfogadtuk a költségvetést, megoldottuk a minimálbért, és a hét végéig megoldjuk a felsőoktatási reformot is” – ezt válaszolta Orbán Viktor Brüsszelben arra a kérdésre, hogy „mit üzen a diákoknak?”.

hvg.hu

Sértegetik és istenítik a pápát a Twitteren

Néhány nap alatt meghaladta a hétszázezret XVI. Benedek december 3-án indult Twitter-fiókja követőinek a száma pozitív és negatív üzenetekkel egyaránt - mondta csütörtökön Claudio Maria Celli bíboros, a Tömegtájékoztatás Pápai Tanácsának elnöke.

MTI
Hirdetés

A választóknak és Janukovicsnak üzent a börtönből Timosenko

Julija Timosenko arra kérte az ukrán választókat, hogy szavazataikkal akadályozzák meg Viktor Janukovics elnök diktatúrájának megszilárdulását, és vessenek véget az oligarchikus uralomnak az országban. A bebörtönzött volt ukrán kormányfő csütörtökön küldött üzenetet az embereknek.

MTI

Ízléstelen üzenetek jelentek meg a Facebookon egy eltűnt kisfiú nevében

Egy eltűnt négyéves kisfiú nevében posztoltak ízléstelen üzeneteket a Facebookon – számolt be a Sky News. A gyerek édesanyját megrázták a történtek.

hvg.hu

A jövőnek szóló üzenetet találtak egy hódmezővásárhelyi templomban

A XIX. század közepéről és a XX. század első harmadából származó, a jövőnek szóló üzeneteket találtak a hódmezővásárhelyi szerb ortodox templom felújítása során; az okleveleket rejtő sárgaréz hengert a jelenlegi rekonstrukcióról szóló feljegyzésekkel együtt hétfőn helyezték vissza a műemlék tornyába.

MTI

Videón üzent Gyurcsány a melegfelvonulóknak

Sajnálja Gyurcsány Ferenc, hogy idén nem lehet ott a Pride-on, ezért videón üzent a felvonulóknak.

hvg.hu

Buffon a szurkolókért akar nyerni

Buffon a szurkolókért akar nyerni

A vasárnap esti találkozót az olaszok hálóőre nem csak magáért, a csapatért, hanem mindazokért is szeretné megnyerni, akik végig mellettük voltak.

hvg.hu

Mit üzen exférjének Madonna?

Mit üzen exférjének Madonna?

Noha Madonna új stúdióalbuma, az MDNA az előzetes bejelentés szerint csak március 26-án jelenik meg, a neten keringő dalszövegekből az derül ki, hogy 2008-ban felbomlott házassága jó alapanyagot szolgáltathatott a friss szerzeményekhez.

hvg.hu
Hirdetés
1236

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X