hvg.hu Itthon

100 milliós hasznot hozott egyetlen belvárosi bolt a Fehérvár FC-hez köthető cégnek

Két Károly körúti üzlethelyiséghez jutott hozzá egy 2010-ben bejegyzett cég rendkívül alacsony négyzetméteráron. A kerület ráadásul 30 százalékos kedvezménnyel is megajándékozta őket, ami még az előző bérlő vételi szándéka miatt járt nekik. Az ingatlanbizniszen nyertes cég ügyvezetője ugyanaz a nő, akit korábban adócsalásért elítéltek, és a Fehérvár FC-nek is ügyvezetője volt. A két helyiségben ma Spar üzlet működik.

hvg.hu Itthon

Juhász: Jócskán áron alul adott el egy üzlethelyiséget az V. kerület

A piaci ár töredékéért adott el az V. kerületi önkormányzat egy Október 6. utcai, 200 négyzetmétert éppen el nem érő üzlethelyiséget – közölte Juhász Péter. Az ellenzéki politikus szerint a környéken akár 700-800 ezer forintot is elkérnek az üzletek négyzetméteréért, itt viszont 154 ezer forintra jött ki az ár.

hvg.hu Ingatlan

Balatoni üzletet nyitna? Íme egy jó tanács

Jelentős túlkínálat, nyögvenyelősen hasznosítható kereskedelmi ingatlanok nyomják rá a bélyegüket a balatoni piacra – állítják a Napi Gazdaság szerint a helybeli ingatlanközvetítők. Az egyik szakember egy tippel is szolgált a balatoni üzletet keresőknek.

Mester Nándor Gazdaság

Kétmilliárdos strandberuházás a Velencei-tónál

A tervek szerint a nyár derekán vehetik birtokba a fürdőzni vágyók a megújult velencei szabadstrandot. A Korzó épületet várhatóan késő ősszel adják át, a kétmilliárdos beruházás további elemeit pedig még később.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával