MTI Itthon

Elképesztő fotók jöttek a Tisza jegén rekedt állatokról

Látványos fotókat készített az MTI azokról az állatokról - rókákról és őzekről -, amelyek a jeges árban rekedtek a Tiszán Cigánd határában. Reméljük, mindegyikük épségben lejutott a hordalékról és a jégtáblákról.

Bodnár Zsolt Kult

Az évezred legjobb sorozatai, 12. rész: Oz

"A legjobb sorozat, amit nem ismersz" – szokás mondani az HBO első drámasorozatáról, ami tulajdonképpen a manapság csúcsosodó, igényes és bátor sorozatkultúra egyik első darabjának is tekinthető. A börtönélet legsötétebb bugyraiban elmerülő széria kegyetlen, brutális és tabudöntögető, de egyszerűen képtelenség abbahagyni. Az 1080p Top 20 lista 9. helyezettje az Oz.

hvg.hu Autó

Tudja, mit kell tenni, ha elüt egy őzet?

Kezdődik az őzek násza, ami nagy veszély lehet az utakon: augusztus közepéig nagyobb eséllyel ugorhat az autónk elé egy őz, de kellő körültekintéssel és a megfelelő szabályok betartásával elkerülhetjük az őzgázolást és az autótörést.

MTI / hvg.hu Itthon

Őzbak nyársalt fel egy idős férfit Zalában

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a Zala megyei Magyarföldről egy idős férfit, akit a saját udvarán nyársalt fel egy őzbak – írja a Zalai Hírlap.

hvg.hu Itthon

Fotók: Megölt egy őzet a határzár

Az ásotthalmi vasútállomástól 300-400 méterre találták a határvédelmi kerítés pengedrótjába gabalyodott, fejjel lefelé lógó őztetemet.

MTI Autó

Legyen óvatos az utakon, párzanak az őzek!

Az Országos Magyar Vadászkamara az autósok fokozott figyelmét kéri, ugyanis augusztus közepéig van az őzek párzási időszaka, és az elmúlt időszakban több vadbaleset is történt.

MTI Bűnügy

Polgárőrök lőhettek le Örményesnél egy vemhes őzet

A rendőrök előállítottak két örményesi férfit, akik lelőttek egy vemhes őzsutát, majd el akarták lopni az állatot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település határában lévő mezőgazdasági területen – közölték kedden.

hvg.hu Közlekedés

Őz gázolt kerékpárost: Ettől a videótól szájához kapja a kezét

A rutinos bringások jól tudják már, hogy bárhol, bármikor jöhet útközben váratlan helyzet, és rosszabb esetben a földön köthetnek ki. Mindenre azért nem lehet felkészülni. A derült égből becsapódó patások például kifejezetten nagy kihívásnak számítanak. Újabb izgalmas képsort rögzített egy sisakra szerelt kamera. Videó.

hvg.hu Itthon

Megették az őzek Orbánék borsóját

Fürdőszoba nélküli, kétszobás vályogházban lakott gyermekkorában Orbán Viktor, elsőszülött lánya pedig Lévai Anikó egyik cigány ügyfele után kapta a „Ráchel” nevet – egyebek mellett erről mesélt a Képes Hét munkatársának a mostani kormányfő 1989-ben. Az interjúhoz mellékelt fotón a kislányát ölelő politikus és neje látható. Az Almaváry-Babáry tumblr-oldalra feltett interjút a 444.hu fedezte fel.

1 2 3 4
A címlapról ajánljuk