hvg.hu Kult

Különleges fellépéssel nyitja az új évet az Európa Kiadó

Menyhárt Jenőék első 2018-as koncertjükön, a MOMKultban új dalt mutatnak be, ráadásul ezen az estén a klasszikusok mellett elhangzik a zenekar 2017 eleje óta működő új felállásában írt összes új száma, mi több, itt veszik fel az ezekhez készülő videók anyagát is. Végül, de nem utolsósorban, klasszikus párosítás áll színpadra: Európa Kiadó, előtte Balaton.

hvg.hu Tech

Ha van Viberje, most nyissa meg, egy kis meglepetés várja

Digitális élménnyel kedveskedik felhasználóinak a Viber. Az ilyenkor hagyománnyá vált szokásainkat, mint a karácsonyfa feldíszítése és üdvözlőkártyák küldése, interaktív digitális tartalommal töltötték meg.

MTI Itthon

Gyárfás ment, és mégis van sportdiplomáciai siker

A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vezetőtestületének, a Bürónak windsori ülésén úgy döntöttek 2018-ban Szombathely rendezheti meg a junior férfi vízilabda-világbajnokságot.

Ceglédi Zoltán Itthon

Ceglédi: Mi nem ők vagyunk

Ez egy kegyelmi pillanat: a maszatolás és riogatás paravánja ledőlt, világosan látszik, kik állnak előtte és mögötte. Ki kéne használni.

Bruck András Publicisztika

Az ellenzék nem lehet hazátlan

A mókamester kijött a színpadra, hogy bejelentse, tűz van, de a közönség csak tapsolt, viccnek gondolta, ezért nem hitt neki. Kierkegaard szerint a világ is így fogja végezni, az okosak nagy tapsa, hahotája közepette.

1 2

A címlapról ajánljuk