Zelki Benjámin Itthon

Több hibája is lehet az új metrókocsiknak, mégis kapkodni kellett velük

A hétfőn forgalomba állt új metrónak több problémája is volt az ajtók záródásával, emiatt végül ki is kellett vonni a forgalomból. Gondok lehettek viszont a szellőztetőrendszerrel is, és ezeknek bizony a teszt közben mindnek ki kellett derülniük. Forrásaink szerint azonban a BKV a kisebb ellenállás felé haladva választhatta azt, hogy szemet hunynak az apró hibák felett, és így is forgalomba küldik az első vonatot, különben a városvezetést haragították volna magukra.

Szalai Anna Gazdaság

Mi az a fény a 3-as metró alagútja végén? Mészáros Lőrinc

Tovább csúszik a 3-as metró felújítása. Tarlós István reményeivel ellentétben legkorábban ősszel kezdhetnek hozzá a vonal infrastruktúrájának felújításához. Így aligha rendezhetnek csinnadrattás avatót a 2019 őszi önkormányzati választásokra.

hvg.hu Gazdaság

Egész irodapark épül egy 3-as metrónyi pénzből az Árpád hídnál

Nagyszabású kereskedelmiingatlan-fejlesztés indult az Árpád híd pesti hídfőjénél. A Portfolio szerint a teljes projekt várható piaci értéke 140 milliárd forint, ami csak két és fél milliárddal több, mint a 3-as metró állomásainak felújítására és az alagút rekonstrukciójára a főváros rendelkezésre álló pénz.

Autó

A BKK megkérdezi az utasokat, mit szólnak a metrópótlás terveihez

A tervek szerint jövő nyáron végre hozzáfognak a 3-as metró szakaszos felújításához, és ezzel kiesik egy időre a főváros egyik legforgalmasabb tömegközlekedési vonala. A BKK-nál már dolgoznak a pótláson, a Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakasz metrópótló terveiről két héten át várják az utasok véleményeit.

1 2 3 4 5 6 7
23
A címlapról ajánljuk