hvg.hu Itthon

Újra jár a 3-as metró a két ünnep között

December 23. és január 2. között este és hétvégén is közlekedik majd a 3-as metró. Csakúgy, mint az adventi vasárnapokon. De csak Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között.

hvg.hu Gazdaság

Újra próbálkozik a BKV, két metrótender is jön év végén

Várhatóan az év végén jelenik meg az M3-as vonal középső és déli szakaszának felújítására vonatkozó két közbeszerzési kiírás – közölte a Világgazdasággal a BKV. E szakaszokon akkor indulna a munka, amikor végeznek az északi szakasszal, azaz 2018 végén.

hvg.hu Gazdaság

Ócskavas lesz az itt maradó szovjet metrók nagy része

Már használhatatlanok azok a régi metrókocsik, amelyeket nem küld ki a BKV az orosz Metrowagonmash gyárába korszerűsítésre. Ezek döntő részétől megszabadulnak. Ugyanakkor lehet, hogy lesz nosztalgiametró a 2-es vonal régi szovjet kocsijaiból.

hvg.hu Itthon

Szégyen, amiért a föld alatt tüntettek

2017 végén Magyarország ott tart, hogy tüntetést kell szervezni azért, hogy liftek legyenek az uniós milliárdokból kipofozandó 3-as metró állomásain. Persze valószínűleg így sem lesznek, mert A.: úgyse használják azokat, B.: csóró ország vagyunk.

hvg.hu Itthon

Utasokat oktatott ki a tömött 3-as metró vezetője?

Egy utas beszámolója szerint a Lehel téri állomáson többszöri próbálkozás után sem tudta bezárni egy tömött szerelvény ajtóit a metróvezető, ezért beszólt az utasoknak a hangszórókon keresztül. A BKV vizsgálatot indított az ügyben.

hvg.hu Itthon

Szétrázza a Váci út a metrópótló buszokat – videó

Nagyon rossz állapotban van sok helyen a fővárosi Váci út, beleértve a nemrég kijelölt buszsávokat is. Az új buszok is csak úgy zörögnek-nyekkennek, durvább helyeken még az ütést is érezni, amit a futómű kap. Meddig fogják így bírni a metrópótló buszok? Videó.

hvg.hu Itthon

Így maradt el a metróapokalipszis – videó

Szellős tömegben és gördülékenyen indult az első pótlóbuszos munkanap a hármas metró északi szakaszán, ahol egy évig nem fognak vonatok járni. Sok helyen rendőrök irányították a forgalmat, káosz az első reggelen nem volt. Kérdés, tartható-e mindez a felújítás végéig. Videó.

hvg.hu Itthon

„Ez a másik útirány” - élő adásban égett be a metrókáoszt jósoló MSZP-s

Fennakadásokról tudósított Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő élőben az ATV Reggeli Start című műsorában, mire felhívták a figyelmét arra, hogy mögötte jól láthatóan minden a legnagyobb rendben. Mint kiderült, az ellentétes menetirányban állva akart zűrzavarról beszámolni, ami csak nem jött össze.

1 2 3 4 5 6 7
31

A címlapról ajánljuk