Zelki Benjámin Itthon

Miközben füstöl a metró, a felújított metrókocsik a garázsban pihennek

Ma reggel éppen a történelemérettségi előtt háromnegyed órával füstölt el egy régi metrószerelvény a 3-as vonalon a Nyugatinál, mégis úgy tűnik, mintha egyáltalán nem lenne sürgős a BKV-nak a felújított szerelvények forgalomba állítása. Mint a Metróért Egyesülettől megtudtuk, már 5 hadra fogható új metró tartózkodik Budapesten, a legtöbb esetben mégis csak kettő fut belőlük egyszerre a vonalon.

hvg.hu Autó

Jövő héten újabb használt buszok érkezhetnek Budapestre

Lassan összeáll a kép a metrópótlással kapcsolatban: Volvo-hibridek és csuklós MAN-nek vihetik majd az utasokat a 3-as metró helyett a felújítás idején. A használt járművek Ausztriából és Norvégiából jöhetnek – írja az Indoház.hu.

Zelki Benjámin Gazdaság

Az orosz metró satufékezett az alagútban, megint leállították

Kiállították a forgalomból pénteken is a felújított orosz metrószerelvényeket, az alagútban satufékezett a jármű – ismerte el Tarlós István főpolgármester a sajtótájékoztatóján. A Pöttyös utcánál pedig 10-15 percen át vártak az utasok arra, hogy egyáltalán kinyíljanak az ajtók. Pedig Tarlós már azt hitte, végre valamit megoldottak.

hvg.hu Itthon

Újra elindult délután a felújított szovjet metró

A hétfői avatás óta meglehetősen kalandos volt az Oroszországban felújított metrószerelvény sorsa. Hol kivonták a forgalomból különböző okok miatt, hol visszaengedték. Az utolsó hírek szerint csütörtök délután újra lehetett utazni vele.

1 2 3 4 5 6 7
24
A címlapról ajánljuk