Új szállodamárkát vezetnek be tavasszal Budapestre

Új szállodamárkát vezetnek be tavasszal Budapestre

Tavasztól Ibis Styles néven, dizájnos kialakítással üzemel két budapesti szálloda, amelyeket az AccorHotelstől vett át az Orbis Hotel Group.

Hűségprogram a válasza az Airbnb kihívására egy nagyágyú hotelláncnak

Hűségprogram a válasza az Airbnb kihívására egy nagyágyú hotelláncnak

Nagy tervei vannak Magyarországon az Accor szállodáit nemrég megvásárló lengyel Orbisnak. A lengyel hotelláncnál fejlesztésekbe kezdenek, de a szállodák neve nem fog változni, az Accor hívószó, bűn lenne lecserélni. Magyarországon a fapados légitársaságokkal egy újfajta vendégkör is érkezik. Az új profilú versenytársak, mint például az Airbnb, eközben folyamatosan változtatják a piacot, ehhez az Orbis is igyekszik alkalmazkodni. A hvg.hu interjúja az Orbis vezérigazgatójával, Gilles Clavie-vel.

Eladta az Accor közép-európai szállodáit az Orbisnak

Megállapodást kötött a francia Accor szállodalánc az érdekeltségébe tartozó lengyel Orbis szállodacsoporttal az Accor 46 kelet-közép-európai szállodájának átvételéről; a 142,3 millió eurós ügylet eredményeként az Orbis a régió 16 országában kizárólagosan képviselheti az Accor összes márkáját.

MTI

Lengyel kézbe adná közép-európai szállodáit az Accor

A francia Accor szállodalánc megvételre kínálta fel 46 közép-kelet európai szállodáját az érdekeltségébe tartozó lengyel Orbisnak - közölte a varsói központú vállalat kedden.

MTI

Új vezérigazgató az Accornál

Az Accor vezetősége augusztus 27-én Sébastien Bazint nevezte ki a szállodacsoport vezérigazgatójának. Hogy elvállalja ezt a tisztet, Sébastian Bazin a Colony Capitalt hagyta maga mögött, amit 1997 óta vezetett. Vezérigazgató-helyettesnek Philippe Citerne-t, az Accor csoport vezetőségi tagját választották meg.

hvg.hu

Veszteséges volt tavaly az Accor szállodalánc

A legnagyobb európai szállodalánc, a Magyarországon is jelen lévő francia Accor 599 millió euró adózás utáni veszteséggel zárta a tavalyi évet az egy évvel korábbi 27 millió euró nyereség után; a mínusz az Egyesült Államokban működő Motel 6 szállodalánc eladásának elszámolási veszteségéből keletkezett, e nélkül 80 millió euró volt a cég tavalyi profitja - áll a cég közleményében, amelyet hétfőn juttatott el az MTI-hez.

MTI

Új szálloda nyílt a Blaha Lujza téren

A francia Accor szállodalánc az MGallery felsőkategóriás márkaneve alatt nyitotta meg a teljesen felújított Hotel Nemzeti Budapest szállodát - mondta Antoine Guego, az Accor magyarországi és szlovákiai vezérigazgatója kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

MTI

A pazarlás megállítását várják szállodájuktól a vendégek

A pazarlás megállítását várják szállodájuktól a vendégek

A rendszeres utazók fontosnak tartják a környezet védelmét.

Érzékeli a fellendülést Európa legnagyobb szállodalánca

A Japánban bekövetkezett természeti katasztrófa, valamint az észak-afrikai és közel-keleti zavargások nem törték meg a gazdasági válság elmúltával ismét megélénkült utazási kedvet - véli Európa legnagyobb szállodalánca. A magyarországi érdekeltségekkel is rendelkező francia Accor csoport első negyedévi eredményei már ezt a javuló tendenciát tükrözik.

MTI

Ismét nyereséges volt az Accor szállodalánc

A legnagyobb európai szállodalánc, a Magyarországon is szállodákkal és utalványértékesítéssel jelen lévő francia Accor szerdán 3,6 milliárd eurós adózott eredményt jelentett a tavalyról az előző évi, 282 milliós veszteség helyett.

MTI

Most lehet olcsón hotelt venni

Most lehet olcsón hotelt venni

Európában és a mediterrán térségben nem csökken az intézményi befektetők étvágya.

Luxusszálloda a kamionban

Luxusszálloda a kamionban

Nehéz manapság újat mutatni a szállodák kínálata között válogató közönségnek.

Négyszázmillió dollárért adta el szállodáit az Accor

Az Accor csoport a megváltozott gazdasági körülmények hatására stratégiát váltott és 400 millió dollárért 158 darab fapados szállodáját adta el.

Mi lesz az étkezési utalványokkal - Komoly változás lehet a piacon

A társaság adózott eredménye az első félévben 150 millió eurós...

Accor: ha megadóztatják az étkezési utalványokat, akkor baj lesz

Jelentős vásárlóerő visszaesést okoz, ha a most adómentesen adható étkezési és egyéb adómentes utalványok felét megadóztatják, ez pedig tovább mélyítheti a válságot – közölte Balázs Krisztián, az utalványforgalmazással foglalkozó Accor Services Magyarország Kft. marketing igazgatója.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X