MTI Világ

Nem találtak megfelelő vénát, leállítottak egy kivégzést Alabamában

Texasban több mint tíz éve történt meg utoljára az, hogy leállították egy halálraítélt kivégzését, és büntetését életfogytiglanra változtatták. Alabamában nem volt elég idő felkészíteni a méreginjekciós kivégzésre egy rabot, akinek betegsége miatt az erei rossz állapotban vannak.

MTI / hvg.hu Világ

Elbukott Trump jelöltje, történelmi demokrata siker Alabamában

A demokrata párti Doug Jones szenátorjelölt nyerte a keddi előrehozott szenátusi választásokat Alabamában, a Donald Trump amerikai elnök által hivatalosan is támogatott republikánus párti Roy Moore-ral szemben, akit azzal vádolnak, hogy évtizedekkel korábban kiskorúakat zaklatott.

MTI Shake

Néhány tő kender miatt ítéltek életfogytiglanra egy öregembert az USA-ban

A 76 éves férfi saját fogyasztásra nevelte a marihuánát saját kertjében, de mivel volt már büntetve, Alabamában automatikusan életfogytiglant szabtak ki rá. Másodfokon helyben hagyták a döntést, így a férfi már csak abban reménykedhet, hogy a szövetségi bíróság enyhít a büntetésén.

hvg.hu Autó

Íme egy Corvette Stingray, amelyre savat borítottak - fotók

Kellemetlen meglepetés ért egy nőt Alabamában, múlt pénteken, a reggeli induláskor: az otthonából kilépve azzal szembesült, hogy autóját, egy 2014-es Chevrolet Corvette Stingray-t valaki nyakon öntötte egy nagy adag savval…

MLF Világ

Gyereket akar a felesége a kisfiukat halálba küldő férfitól

Napok óta az foglalkoztatja az amerikai sajtót, hogy megölte-e az alig 2 éves kisfiát egy alabamai származású férfi, vagy csak figyelmetlen volt. A gyerek hét órát töltött egy autóban, ahol az apja hagyta, majd hőgutát kapott. A feleség a tragédia és a férfi nyilvánvaló gondatlansága ellenére szerelmet vallott neki a gyerekük temetésén.

hvg.hu Autó

Autóhamisítót perel a Lamborghini

Cudar világ várhat az autóreplikák készítőire: a gyárak eddig sem nézték jó szemmel sufnituningolók ilyen jellegű tevékenységét, ám a Lamborghini most elszánta magát és jogi eljárást indított egy amerikai műhely ellen.

MTI Világ

Gázrobbanás történt két uszályon Alabamában

Gázrobbanás történt és tűz ütött ki két uszályon szerda este az amerikai Alabama állambeli Mobile város folyami partjaitól nem messze, három ember megsérült, és ki kellett menekíteni a munkásokat a környező hajóépítő műhelyekből.

hvg.hu Tech

"Ez a legfurcsább felhő, amit valaha láttam" - fotók

Szokatlan alakú és elhelyezkedésű felhők jelentek meg tegnap egy alabamai település felett, több fotó is készült róluk. Egy meteorológus egyszerű magyarázatot adott a rejtélyes felhők alakjára.

MTI Itthon

Orbánnal is találkozott: mit keresett nálunk az amerikai szenátor?

Hétfőtől négynapos látogatáson tartózkodott Budapesten Richard Shelby, Alabama állam republikánus szenátora. A politikus, aki Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkozott, többi között a magyar adósságkezelésről tájékozódott, továbbá Magyarország és az EU politikai, gazdasági kapcsolatáról is megbeszéléseket folytatott - közölte az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége csütörtökön az MTI-vel.

MTI Világ

Santorum két államban is kiütötte ellenfeleit

Szoros versenyben Rick Santorum győzött a republikánusok keddi alabamai és mississippi előválasztásán, amivel a saját hátországában, az amerikai Délen verte meg Newt Gingrichet, és egyúttal azt is megakadályozta, hogy a konzervatív szavazatok megoszlása miatt a mérsékelt Mitt Romney legyen a befutó.

MTI Világ

Héttagú család halt meg, miután lezuhant a gépük

Kényszerleszállás közben az alabamai Demopolis repülőterénél lezuhant egy Cessna C421 típusú kisgép. A vasárnapra virradóra történt szerencsétlenségben a fedélzetén lévő mind a hét ember meghalt - közölte az amerikai légügyi hatóság.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával