MTI Világ

Meredek állításokkal rukkolt elő Erdogan

Bizonyíték van arra, hogy a Washington vezette koalíció terroristákat támogat Szíriában, köztük az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezetet, a Népvédelmi Egységek (YPG) elnevezésű kurd szervezetet, valamint a szíriai kurd Demokratikus Unió Pártját (PYD) – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Recep Tayyip Erdogan török elnök Ankarában.

hvg.hu Itthon

Mégis a körözött Pharaon járt Magyarországon

Tizenegy különböző néven, négy különböző születési dátummal és két különböző születési hellyel körözi az Egyesült Államok Ghaith Pharaont – írja a mai Magyar Idők.

MTI Világ

Nem listáztatja Trump a muszlimokat

Reince Pribeus, a Fehér Ház leendő kabinetfőnöke kizárta a muzulmánok vallási alapon történő regisztrációját és ellenőrzését.

MTI Világ

Ezért tűnt el Hillary Clinton

A közvetlenül az elveszített elnökválasztás után mondott beszéde óta először jelent meg a nyilvánosság előtt Hillary Clinton szerdán. Azt is elárulta, mit csinált eddig.

MTI Világ

Lehet még ennél is rosszabb Hillary Clintonnak

Rudy Giuliani, a megválasztott amerikai elnök, Donald Trump egyik bizalmasa nem zárta ki, hogy vizsgálatot indítsanak Hillary Clinton ellen a Clinton-alapítványnál feltételezések szerint elkövetett visszaélésekkel kapcsolatban, de hangsúlyozta, hogy a leendő elnöké a döntés.

hvg.hu Világ

Tiltakozás és ünneplés Trump győzelme után

Országszerte utcára vonultak az amerikaiak Donald Trump győzelmi beszéde után, ki ellene demonstrálni, ki ünnepelni. Mindkét elnökjelölt támogatói balhét helyeztek kilátásba arra az esetre, ha az ellenfél nyerné a választást, ám néhány demonstrációtól eltekintve nem volt nagyobb megmozdulás.

MTI Világ

Megússza a vádemelést az amerikai elnökjelölt

Nem indul bűnvádi eljárás Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje ellen az újabban feltárt e-mailek miatt – jelentette be vasárnap meglehetősen váratlanul James Comey, az FBI igazgatója.

hvg.hu Világ

Azt hiszi, a magyar társadalom megosztott? Nézze meg ezt!

Az összes választó körében vezet Hillary Clinton az elnöki posztért folyó versenyben Donald Trump előtt, egy új kutatás azonban most azt mutatja meg, milyen a két jelölt támogatottsága az egyes társadalmi csoportokban.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A címlapról ajánljuk