Oszlatást ígértek, részlegesen felszabadult a Belváros

Oszlatást ígértek, részlegesen felszabadult a Belváros

Hétfő délután a Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út kereszteződését teljesen lezárták a hajnal óta részleges lezárással ott demonstráló taxisok. Késő délután rendőri nyomásra végül 1-1 sávot több irányban hajlandóak voltak felszabadítani a fuvarozók, de van, ahol csak a buszokat engedték át. A taxisok most kedden reggel nyolc óráig biztosan maradnának a Deáknál.

Még mindig nincs gyanúsítottja a Bikás parki sportközpont százmilliós csődjének

Az újbudai Bikás parki sportközpont 2010 előtti beruházásával okozott kár miatti nyomozást is meghosszabbította a Fővárosi Főügyészség, ahogy az Andrássy úti tűz ügyében indított eljárást is.

Megváltozik az Andrássy út egy szakasza

Megváltozik az Andrássy út egy szakasza

Műfűszőnyeget telepítenek az Andrássy út Terror Háza előtti szakaszára. Így még decemberben is lesz zöld pázsit.

hvg.hu

Az államé lett a legendás pesti áruház

Az államé lett a legendás pesti áruház

A Miniszterelnökség megbízásából az MFB Zrt. vásárolta meg az egykori Divatcsarnokot, amelyet a tervek szerint jelenlegi funkciójában hasznosít az állam. A vételár nem nyilvános. Az adásvétel némileg meglepő, mert korábbi hírek arról szóltak, hogy más belvárosi épületekkel együtt a DVM Group veszi meg a Párisi Nagyáruházat.

hvg.hu

Csúnyán összetörtek autók az Andrássy úton – fotó

Csúnyán összetörtek autók az Andrássy úton – fotó

Összeütközött három autó Budapesten, az Andrássy úton, az Izabella utcánál.

hvg.hu

1200 fős nézőtér miatt zárják le az Andrássyt

Szombat déltől lezárják az Andrássy út Oktogon és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszát a közúti forgalom elől egy szabadtéri rendezvény miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

MTI

Ezen a hétvégén is kitiltják a forgalmat az Andrássy út egy részéről

Szombat déltől lezárják az Andrássy út Oktogon és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszát a forgalom elől egy szabadtéri rendezvény miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

MTI

Fa dőlt egy emeletes buszra az Andrássy úton

Lezártak egy sávot a budapesti Andrássy úton, miután egy busz úgy nekiütközött egy fának, hogy az rádőlt – közölte a katasztrófavédelem.

hvg.hu

Pride: mégis vizsgálta a rendőrség az Andrássy út trágyázást

Pride: mégis vizsgálta a rendőrség az Andrássy út trágyázást

A rendőrség az illetékes kormányhivatalnak továbbította a Pride-ra időzített szagos provokáció ügyét, de maga is végzett adatgyűjtést. A Népszabadság szerint több jel utal arra, hogy sikerülhet azonosítani az illegális trágyázót.

hvg.hu

Végleg bezár Gattyán luxusáruháza

Végleg bezár Gattyán luxusáruháza

Július 31-én bezár az Andrássy úti luxusáruház, mert a többségi tulajdonos nem finanszírozza tovább a veszteséges működést, a készleteket kiárusítják. A mintegy száz alkalmazott többségét elbocsátják, az épületnek még nem tudni, mi lesz a sorsa. A cég közleménye hangsúlyozza, hogy a bezárásnak nincs köze a közelmúltbeli NAV-vizsgálathoz. Gattyán cégbirodalmával kapcsolatban jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyomoz az adóhatóság.

hvg.hu

Figyeljen, most lezárva az Andrássy út

Szombatról vasárnapra virradó éjjel többek között az Andrássy úton és a Városligetben sorra kerülő Mozgás Éjszakája elnevezésű rendezvény miatt nem lehet majd autóval közlekedni, a buszokat is elterelték.

MTI

Népszerűek az Andrássy úti múzeumok programjai

Fáklyás Vajdahunyadvár-történeti séta, indiai est, Tündérek éjszakája, filmvetítések, koncertek és sok egyéb program várja szombaton, a Múzeumok éjszakáján az Andrássy út és környékének kiállítóhelyeire szép számban érkező közönséget.

MTI

Razziázott a NAV Gattyán György luxusáruházában

Razziázott a NAV Gattyán György luxusáruházában

Megszállták a NAV emberei szerdán az Il Bacio di Stile luxusáruház irodáit, de a cég cáfolja azokat a sajtóhíreket, amely szerint az áruház bolti részlegét érintette volna a vizsgálat.

hvg.hu

Az Andrássy úton, egy padon szült egy nő

Az Andrássy úton, egy padon szült egy nő

Az Andrássy úton szült egy 20 éves nő vasárnap este - tudta meg TV2. A fiatal anyát meglepték a fájások, ruhákért indult haza, de útközben, a Terror Házánál hozta világra gyermekét.

hvg.hu

Kigyulladt egy ház az Andrássy úton - fotók, videó

Kigyulladt egy ház az Andrássy úton - fotók, videó

Csütörtök este ütött ki tűz a VI. kerületben, az Andrássy úton. Egy háromszintes, éppen felújított épület tetőterében csaptak fel a lángok.

hvg.hu

Katar egymilliárdért vett palotát az Andrássy úton – fotó

Katar egymilliárdért vett palotát az Andrássy úton – fotó

A valaha Weiss Manfréd tulajdonában álló Andrássy út 114.-ben korábban a Köztársasági Őrezred működött. Többszöri sikertelen árverés után adott túl rajta az MNV Zrt. csaknem kétszer annyiért, mint az egy évvel ezelőtti hivatalos ár. Nagykövetségi épület lesz belőle.

Andrássy úti tűz - Építési munkának minősítették a tüzet okozó tevékenységet

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) első- és másodfokú tűzvizsgálati eljárásában is építőipari tevékenységnek minősítette azt a nyílt lánggal járó munkát, amelynek következtében 2014 nyarán kigyulladt, majd leégett a Kodály köröndi palotaépület tetőszerkezete és harmadik szintje - közölte az FKI szóvivője vasárnap.

MTI

Bezárhat az egyik leggazdagabb magyar luxusáruháza

Bezárhat az egyik leggazdagabb magyar luxusáruháza

Sajtóinformációk szerint január végén bezárhat Gattyán György magyar milliárdos luxusáruháza, az Il Bacio di Stile. A cég kommunikációs igazgatója annyit mondott, hogy a Docler csoportban átalakítások zajlanak, amelyeknek kimenetele képlékeny.

hvg.hu

Meztelen férfi rohangált az Andrássy úton, le is fotózták

Eldobálta a holmiját és meztelenül rohangált egy fiatal férfi szombaton az Andrássy úton - írta a Blikk.

hvg.hu

Árkon-bokron túl lehetnek az órabolt kirablói

Megrendelésre rabolhatták ki a fővárosban az Andrássy úti Hublot óraboltot november 22-én, a tettesek pedig már külföldön lehetnek, vélekedtek jelenlegi és volt nyomozók a hvg.hu-nak a történtekkel kapcsolatban. Szerintük a tettesek nagyon magabiztosak voltak, hiszen arra sem fordítottak gondot, hogy arcukat eltakarják. Az Országos Rendőr-főkapitányság a megkeresésünkre nem kívánt nyilatkozni., mondván az ügyben egyelőre nem adhatnak részletes tájékoztatást.

hvg.hu
1238

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X