hvg.hu Ingatlan

Eladó a volt köztársasági elnöki rezidencia

Az Andrássy úton lévő, több mint 1111 négyzetméteres, teremgarázsos, pezsgőfürdős, borospincés, négy luxuslakásos ház négyzetméteréért majdnem 6 és félmillió forintot kérnek. A hirdetést egy figyelmes olvasó dobta fel az Urbanistánál.

MTI Itthon

Újraindult a forgalom az Andrássy úton

Újraindították a forgalmat az Andrássy úton, miután a Nagymező utca és a Bajcsy-Zsilinszky út között teljes szélességében lezárták, mert a viharos erejű szél megrongálta egy ház állványzatát.

hvg.hu Itthon

Újra tüntetnek csütörtökön a taxisok, dugó jöhet a Deák térnél

Lezárnak a fővárosi Deák téren egy sávot csütörtökön a taxisok, mert elégedetlenek a minisztérium és a hatóságok eddigi munkájával, az Uber sofőrjeinek többsége pedig szerintük változatlanul engedély nélkül dolgozik – írja a Hír TV információi alapján több lap.

hvg.hu/MTI Itthon

Oszlatást ígértek, részlegesen felszabadult a Belváros

Hétfő délután a Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út kereszteződését teljesen lezárták a hajnal óta részleges lezárással ott demonstráló taxisok. Késő délután rendőri nyomásra végül 1-1 sávot több irányban hajlandóak voltak felszabadítani a fuvarozók, de van, ahol csak a buszokat engedték át. A taxisok most kedden reggel nyolc óráig biztosan maradnának a Deáknál.

hvg.hu Gazdaság

Az államé lett a legendás pesti áruház

A Miniszterelnökség megbízásából az MFB Zrt. vásárolta meg az egykori Divatcsarnokot, amelyet a tervek szerint jelenlegi funkciójában hasznosít az állam. A vételár nem nyilvános. Az adásvétel némileg meglepő, mert korábbi hírek arról szóltak, hogy más belvárosi épületekkel együtt a DVM Group veszi meg a Párisi Nagyáruházat.

hvg.hu Vállalkozás

Végleg bezár Gattyán luxusáruháza

Július 31-én bezár az Andrássy úti luxusáruház, mert a többségi tulajdonos nem finanszírozza tovább a veszteséges működést, a készleteket kiárusítják. A mintegy száz alkalmazott többségét elbocsátják, az épületnek még nem tudni, mi lesz a sorsa. A cég közleménye hangsúlyozza, hogy a bezárásnak nincs köze a közelmúltbeli NAV-vizsgálathoz. Gattyán cégbirodalmával kapcsolatban jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyomoz az adóhatóság.

MTI Közlekedés

Figyeljen, most lezárva az Andrássy út

Szombatról vasárnapra virradó éjjel többek között az Andrássy úton és a Városligetben sorra kerülő Mozgás Éjszakája elnevezésű rendezvény miatt nem lehet majd autóval közlekedni, a buszokat is elterelték.

MTI Kult

Népszerűek az Andrássy úti múzeumok programjai

Fáklyás Vajdahunyadvár-történeti séta, indiai est, Tündérek éjszakája, filmvetítések, koncertek és sok egyéb program várja szombaton, a Múzeumok éjszakáján az Andrássy út és környékének kiállítóhelyeire szép számban érkező közönséget.

1 2 3 4 5 6 7 8
A címlapról ajánljuk