hvg.hu Ingatlan

Eladó a volt köztársasági elnöki rezidencia

Az Andrássy úton lévő, több mint 1111 négyzetméteres, teremgarázsos, pezsgőfürdős, borospincés, négy luxuslakásos ház négyzetméteréért majdnem 6 és félmillió forintot kérnek. A hirdetést egy figyelmes olvasó dobta fel az Urbanistánál.

MTI Itthon

Újraindult a forgalom az Andrássy úton

Újraindították a forgalmat az Andrássy úton, miután a Nagymező utca és a Bajcsy-Zsilinszky út között teljes szélességében lezárták, mert a viharos erejű szél megrongálta egy ház állványzatát.

hvg.hu Itthon

Újra tüntetnek csütörtökön a taxisok, dugó jöhet a Deák térnél

Lezárnak a fővárosi Deák téren egy sávot csütörtökön a taxisok, mert elégedetlenek a minisztérium és a hatóságok eddigi munkájával, az Uber sofőrjeinek többsége pedig szerintük változatlanul engedély nélkül dolgozik – írja a Hír TV információi alapján több lap.

hvg.hu/MTI Itthon

Oszlatást ígértek, részlegesen felszabadult a Belváros

Hétfő délután a Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út kereszteződését teljesen lezárták a hajnal óta részleges lezárással ott demonstráló taxisok. Késő délután rendőri nyomásra végül 1-1 sávot több irányban hajlandóak voltak felszabadítani a fuvarozók, de van, ahol csak a buszokat engedték át. A taxisok most kedden reggel nyolc óráig biztosan maradnának a Deáknál.

hvg.hu Gazdaság

Az államé lett a legendás pesti áruház

A Miniszterelnökség megbízásából az MFB Zrt. vásárolta meg az egykori Divatcsarnokot, amelyet a tervek szerint jelenlegi funkciójában hasznosít az állam. A vételár nem nyilvános. Az adásvétel némileg meglepő, mert korábbi hírek arról szóltak, hogy más belvárosi épületekkel együtt a DVM Group veszi meg a Párisi Nagyáruházat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A címlapról ajánljuk