hvg.hu Tech

Kit érdekel az Apple Watch és kit érdekel, hogy kit érdekel?

A férfiakat sokkal jobban izgatja az Apple okosórája, mint a nőket, Amerikán kívül pedig a legtöbben Indiából és Brazíliából érdeklődnek a termék iránt. Mindez annak is érdekes, akit az Apple Watch egyáltalán nem érdekel: az adatokkal jól bemutatható, hogy a Facebookból mennyi sok érdekes – és a hirdetők számára hasznos – adatot lehet kinyerni.

hvg.hu Tech

Spamet küldött az iPhone-okra az Apple

A vállalatot egyáltalán nem érdekli, hogy tervezi-e valaki Apple Watch vásárlását, a kiegészítő kezelésére szolgáló appot mindenki telefonjára ráküldték. Értelme nincs, jelenleg senki számára nem is lehet, a törlésére nincs mód.

hvg.hu Tech

Nem a háttérhatalom titka: ezért van 10 óra 10 percre állítva az összes karóra

A mostanában sokszor emlegetett Apple Watch összes hivatalos fotóján 10 óra 9 perc 30 másodpercre vannak állítva a mutatók. Ennek okát nem a dizájnerfőnök Jony Ive agytekervényeiben, hanem egy több mint 80 éves szokásban érdemes keresni. Merthogy minden valamirevaló óráról főleg ilyen képeket lehet látni.

hvg.hu Tech

Sosem kell tölteni? Svájcban hihetetlen okosóra készül

A Swatch vezérigazgatója meglepő nyilatkozatot adott: a svájci gyártó az Apple Watch riválisaként egy olyan okosórát ad ki pár hónapon belül, amelyet sosem kell tölteni. Androidosok és Windows Phone-osok használhatják majd.

hvg.hu Tech

Így irányítja majd az autókat az Apple Watch - videó

A Tesla Apple Watch-csos alkalmazásának egyik fejlesztője megmutatta, várhatóan hogy néz majd ki a szolgáltatás. Az Apple-t kritika is érte, ugyanis ennél is többet lehetne kihozni az eszközből, ha nem lenne megkötve a szakemberek keze a korlátozásokkal.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk