Demeter Péter Autó

Audi TT RS-bemutató: ez már a bajnokok ligája

A sportautós élvezeteket közel tökéletesen kiszolgáló autó lett az új Audi TT RS. A kis kupé rettenetesen gyors, minden porcikájában nagyon modern, miközben hét közben sem teljesen használhatatlan. Az öthengeres motor hangja pedig veszélyesen addiktív. És nem mellesleg Győrben készül.

hvg.hu Autó

Audi TT riválist fejleszt a Mercedes?

Az általában elég jól informált Autocar brit magazinnak árulták el a stuttgarti márka részéről, hogy egy sportos 2+2 üléses modellt is hoznának a kompakt méretű autóik közé.

hvg.hu Autó

Megmutatták az új győri kabriót is

Az új TT Roadster árnyalatnyival rövidebb, mint elődje, kicsit szűkebb is vállban, és alacsonyabb is. Ez aztán végképp nem egy családi autó.

Demeter Péter Autó

Audi TT menetpróba: a legdögösebb győri

Legyen szexi, legyen forradalmi, de közben óvja ismert ertékeit. A harmadik nemzedéknél jár az Audi sportkupéja, a TT, amely egyre méltóbb nevéhez. Spanyolország szerpentinjein próbálhattuk ki az újdonságot.

MTI Autó

Ősszel kezdik gyártani az új Audi TT-t

Európában őszre tervezi a harmadik generációs TT piaci bevezetését az Audi; Magyarország az elsők között lesz, ahol megkezdődik az új modell értékesítése – közölte az MTI érdeklődésére a konszern magyarországi leányvállalata.

1 2

A címlapról ajánljuk