hvg.hu Sport

Dánia–Ausztrália: 1-1

Egyik csapat sem lehet elégedett a döntetlennel, az ausztráloknak viszont jobban kellett volna a győzelem.

hvg.hu Sport

Franciaország – Ausztrália: 2-1

A C csoport szombati nyitómeccsén a franciák mezőfölényben voltak, csak egy tizenegyest és egy helyzetet tudtak gólra váltani. Azért néha az ausztrálok is megmutatták, miért vannak kinn a vébén.

hvg.hu Sport

Elitklubhoz csatlakozhat ma Tim Cahill

Pelé, Miroslav Klose, Uwe Seeler és Cristiano Ronaldo. Mi a közös ebben a négy labdarúgóba? Mindannyian betaláltak négy világbajnokságon.

hvg.hu Sport

Leekens: Nem lehetek elégedetlen

Odatették magukat a játékosok, küzdöttek, hajtottak – értékelt a magyar válogatott szövetségi kapitánya a fehéroroszok elleni 1-1-es döntetlen után.

MTI Tech

Öt "halálközeli élménye" is volt a Nagy-korallzátonynak, de amit most teszünk vele, azt lehet, hogy már nem éli túl

Az elmúlt harmincezer évben már ötször majdnem elpusztult az ausztrál Nagy-korallzátony az éghajlattal összefüggő környezeti változások miatt, ám mindig sikerült regenerálódnia – állapították meg ausztrál kutatók, akik szerint azonban nem biztos, hogy a koralltelep képes lesz túlélni jelenlegi hanyatlását is.

1 2 3 4 5 6 7
52

A címlapról ajánljuk
Orbán kezében a CEU sorsa

Orbán kezében a CEU sorsa

Meddig feszíti a húrt a magyar kormány a CEU működéséhez szükséges államközi szerződés ügyében? És mennyit bír ki még bizonytalanságban az egyetem? Ezt is mérlegelik ma és holnap az intézmény legfontosabb döntéshozói. Ha az egyetem ielhagyni kényszerül Magyarországot, abból minden bizonnyal nemzetközi botrány lesz. Ez nagyjából egyvalakit nem érdekel: igen, akinek - mint a császári időkben - a felfelé- vagy lefelé tartott hüvelykujján múlik minden.

Még több hír a Nissan támogatásával