Szalay Péter Kult

Sárfürdő az energiamezőben - a Rolling Stones Ausztriában

Jó ideje minden egyes Rolling Stones-turné egyben az óriási felkiáltójel is, hogy talán most utoljára. Miközben, egyelőre úgy fest, mindig van az utoljára után. Ahogy ez alkalommal is: Rolling Stones, Spielberg, Ausztria, No Filter Tour 2017. Elmentünk és megnéztük a világ legjobb, egyesek szerint legrosszabb rock and roll-zenekarát.

G. M. Gazdaság

Pecina vallott bűntársaira, így megússza 22 hónap felfüggesztett börtönnel

A magyar megyei lappiacot Mészáros Lőrincnek átjátszó Heinrich Pecinát bűnösnek mondta ki az osztrák bíróság múlt héten. Hűtlen kezelés és csalás miatt 22 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a vállalkozót, aki ezen felül 288 ezer eurós büntetést is fizethet. Pecina elfogadta az ítéletet.

MTI Autó

Óriás sor Hegyeshalomnál

A megnövekedett forgalom miatt mintegy négy kilométeren torlódnak a járművek az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál szombaton kora délután.

Dercsényi Dávid Itthon

Amiri menekülése: A "magyar Guantanamóból" osztrák oltalomba

Amiri mindössze 21 éves, de állítása szerint már átesett két emberrabláson, és menekülése óta Ausztria és Magyarország úgy passzolgatja egymásnak, mint a focilabdát. Amikor szívpanaszai voltak a magyar menekülttáborban, megbilincselve vitték a kórházba, ahol aztán négy órát kellett állnia. Megjárta a tranzitzónát is, ám eltökélten készül, hogy bizonyítson. Tanulni fog és sikeres lesz – ígéri Amiri. Erre nem Magyarország ad neki esélyt, hanem Ausztria.

MTI Itthon

Szijjártónak keményen visszaszóltak Ausztriából

Visszautasította Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek az osztrák kancellárt bíráló kijelentéseit csütörtökön az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) parlamenti frakcióvezetője.

1 2 3 4 5 6 7
86

A címlapról ajánljuk