Gergely Zsófia Itthon

Megírtuk, erre hirtelen leváltották a tőzsdei céget irányító bűnözőt

Látványos reakciókat vált ki cikkünk, miszerint az MNB-nek közel egy évig nem tűnt fel, hogy a Kulcsár-ügyben elítélt bűnöző irányít egy tőzsdei céget. A tőzsde felügyeletét ellátó jegybank támadássorozattal vádolta a hvg.hu-t, most pedig az érintett milliárdos cég állítja a tőzsdei honlapon, hogy cikkünkkel árfolyam-befolyásolást, sőt, bűncselekményt követhettünk el. De azért villámgyorsan lecserélték a leleplezett elnököt, így már nem a Kulcsár-ügyben elítélt Kerék Csaba áll az Kartonpack igazgatóságának élén.

Gergely Zsófia Itthon

Matolcsyéknak nem tűnt fel: elítélt bűnöző irányít egy tőzsdei céget

Még mindig egy Kulcsár-ügyben jogerősen elítélt, a cégvezetéstől ráadásul eltiltott bűnöző irányít egy milliárdos tőzsdei céget, de ezt valamiért a felügyeletet ellátó MNB tavaly március óta nem vette észre. Azt azért elismerték, hogy hallottak már a 12 éven át nyúló ügyről.

MTI Gazdaság

Különleges tervvel álltak elő a pesti tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a Magyar Nemzeti Bankkal (MNB) közreműködve három új jelzáloglevél-indexet hozott létre: egy teljes megtérülési indexet, és két hozamindexet, egy hároméves és egy ötéves futamidejűt.

MTI Gazdaság

Matolcsyék újabb nagy dobásra készülnek, most a tőzsdével

Budapesti Pénzügyi Akadémia (BPA) Zrt. néven, 80 millió forint alaptőkével leányvállalatot hoz létre a Magyar Nemzeti Bank (MNB) többségi tulajdonában működő Budapesti Értéktőzsde (BÉT). Az oktatással foglalkozó cég várhatóan már ősszel megkezdheti tevékenységét.

1 2 3 4 5 6 7
168

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával