Szalai Anna Itthon

Valaki nagyon jól járt a BKV trolibizniszével

Ötszörös felárral adhatott túl egy közvetítő cég a BKV-tól vásárolt négy trolibuszon. A BKV által darabonként másfél millió forintért eladott járművekért az ukrán vevő - a hírek szerint - 8 millió forintnak megfelelő eurót fizetett. A kettő közötti különbség például a Eltro Belak cseh közvetítőcégnél köthetett ki. Más kérdés, hogy rájuk miért volt szükség, amikor az eladó és a vevő a kezdetektől kapcsolatban állt egymástól.

hvg.hu Itthon

Elfogták a BKV utasverő biztonsági őreit

A Magyar Narancs kérdésére a rendőrség közölte, hogy Budapesti Rendőrfőkapitányság garázdaság vétsége miatt indított nyomozást. A BKV sajtóosztálya előzőleg azzal reagált hogy elítélte a történteket, de azt írta, hogy tudomásuk szerint a két vagyonőr munkaviszonya megszűnt.

hvg.hu Itthon

Mit csinál a BKV szmogriadó idején? Járatja a motorokat

Olyan erős a budapesti légszennyezettség, hogy hétfő hajnaltól Budapesten is életbe lépett a szmogriadó riasztási fokozata. A főváros arra buzdítja a polgárokat, hogy használják a tömegközlekedést. De mi történik eközben a tömegközlekedésben?

Zelki Benjámin Itthon

Már a BKK Futár sem ajánlja a 2-es metrót

Kipróbáltuk, milyen a 2-es metrón utazni a decemberi baleset óta, és csigatempót, ritkább követést, állandó zsúfoltságot tapasztaltunk. Ahol lehet, már a Futár utazástervező sem ajánlja a metró használatát, akik pedig az Örs vezér terén átszállni készülnek, aggódhatnak, hogy buszuk vajon bevárja-e a később érkező metrót.

1 2 3 4 5 6 7
107
A címlapról ajánljuk