Zelki Benjámin Itthon

Már a BKK Futár sem ajánlja a 2-es metrót

Kipróbáltuk, milyen a 2-es metrón utazni a decemberi baleset óta, és csigatempót, ritkább követést, állandó zsúfoltságot tapasztaltunk. Ahol lehet, már a Futár utazástervező sem ajánlja a metró használatát, akik pedig az Örs vezér terén átszállni készülnek, aggódhatnak, hogy buszuk vajon bevárja-e a később érkező metrót.

hvg.hu Gazdaság

40 éves a főváros leglepukkantabb metróvonalának első szakasza

1976 szilveszterén indult meg a forgalom a budapesti 3-as metró első szakaszán, a Deák tér és a Nagyvárad tér között. A következő években újabb részekkel bővült, ma pedig már a metróhálózat leghosszabb vonala a 3-as – és felújítás elmaradása illetve csúszása miatt egyben a legleromlottabb is jelenleg.

hvg.hu Közlekedés

Menet közben is kinyílhatnak az új trolik ajtaiai

Két megálló között, haladás közben is előfordulhat, hogy kinyílik valamelyik ajtó a tavaly beszerzett trolibuszokon – írja a VS.hu, amelynek megkeresésére a BKV azt válaszolta: valóban történt ilyen, de azok egyedi esetek voltak, a hibát pedig már kijavította a gyártó.

hvg.hu/MTI Itthon

Tarlós különösnek nevezte a hétfői metróbalesetet

Hétfő reggel utolérte egymást és összekoccant két utasokat szállító metrószerelvény a Pillangó utcánál a Déli pályaudvar irányába. A balesetben tízen megsérültek, egy idős nőt például kettős bordatöréssel szállítottak kórházba. Budapest főpolgármestere szerint találgatások helyett meg kell várni a vizsgálatok végét, mert még nem tudni, mi okozta a balesetet.

1 2 3 4 5 6 7
107
A címlapról ajánljuk