hvg.hu Vállalkozás

Odacsapott a BKV a jeges járdák miatt

Érvényesíti a szerződésben foglalt szankciókat a megállók takarítatlansága miatt a BKV Zrt. – írja a Magyar Idők. Ez a B+N Zrt.-nek közel 4,6 millió forintos csapás lehet.

MTI Gazdaság

Stabil a BKV pénzügyi helyzete

A korábban előforduló likviditáshiányos helyzetekhez képest a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. pénzügyi helyzete stabilizálódott és a folyamatos működéshez szükséges források rendelkezésre állnak – írta a Világgazdaság.

hvg.hu Itthon

Tarlós a fideszesekkel küzd, ami a Fidesznek is fájhat még

Tarlós István a BKV finanszírozása körül kialakult éles vitáról beszélve rendszeresen utalt a Fideszen belüli viszonyokra a Heti Válasznak adott interjújában. Elmondása szerint több kormányközeli ember ellenségesen tekint a fővárosra, de a főpolgármester ezzel igyekszik nem foglalkozni, házon belül rendszeresen küzd a fővárosért. A BKV ügye azonban egy politikai huzavona része lehet a lap szerint, mert Tarlós nem vállalta a nyílt harcot Simicska Lajossal szemben.

hvg.hu Itthon

BKV: ha életveszélyes lenne a 3-as metró, leállítanák a forgalmat

A BKV szerint valótlanságok azok az - egyes érdekképviseletek által hangoztatott - állítások, amelyek a dolgozók megfélemlítéséről, kényszerítéséről szólnak. Ezeket a vádakat a BKV Zrt. vezetése határozottan visszautasítja, és egyben vizsgálja a megfelelő jogi lépések megtételének lehetőségeit. A közlekedési társaság szerint a 3-as metró - műszaki állapotát tekintve - valóban felújításra szorul, azonban még ebben a helyzetben is minden esetben garantált az utasok biztonsága.

1 2 3 4 5
A címlapról ajánljuk