MTI Itthon

A jegypénztárban nyomtathatják a BKV-jegyeket és -bérleteket

A jegypénztárakban nyomtathatják a jövőben a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jegyeit és bérleteit, és ingyenes lesz a Soroksár-busz, miután elfogadták a képviselők az ezekről szóló előterjesztést a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén.

hvg.hu Itthon

Újfajta, ötnapos BKV-bérlet jelenik meg

Egy hónapon belül öt napon jogosít korlátlan utazásra a BKV járatain az az új tipusú jegy/bérlet, amelyet júliustól lesz kapható 4550 forintért – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

hvg.hu Itthon

Bekeményítenek a BKV-ellenőrök

Januártól bekeményít a BKK, a BKV-járatokon dolgozó ellenőrök munkáját jóval több közterület-felügyelő fogja segíteni, mint eddig. A közlekedési vállalat a diákbérleteket és a bérletre írt igazolványszámok ellenőrzését is egyre komolyabban veszi.

MTI Itthon

A BKK szerint a szigorú ellenőrök a bérletvásárlást ösztönöznék

A bérletvásárlásra motiválnák az ellenőrök az utazóközönséget - így magyarázta a Budapesti Közlekedési Központ azt a Blikk által pénteken kiszivárogtatott felhívást, amely szerint a BKV járatain dolgozó ellenőröket arra szólították fel, hogy büntessenek többet.

MTI Vállalkozás

Fidesz: kormányrendeletben szabályozzák a munkába járás költségtérítését

A munkába járással összefüggésben utazási költségtérítésre jogosultak körét, a költségtérítés számítását, a számítás során figyelembe vehető költségeket, továbbá a költségtérítés mértékét és az igénybevétel jogosultsági feltételeit a kormány rendeletben szabályozza - derül ki Fónagy János és Völner Pál fideszes képviselők javaslatából.

MTI/Magyar Narancs Itthon

Kedvezményes BKV-bérlet: van, aki Strasbourgig megy érte

Beadvánnyal fordul a strasbourgi emberi jogi bírósághoz, az ombudsmanhoz, az Alkotmánybírósághoz és az ENSZ-hez is a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége az utazási kedvezmények megszűnése miatt - írja a Magyar Nemzet hétfői számában.

1 2

A címlapról ajánljuk