hvg.hu Világ

Aggódó európaiak: Szóljanak már rá Orbánra!

Arra szólítja fel az uniós tagállamok vezetését és az Európai Bizottságot az Európai Külkapcsolatok Tanácsa, hogy ítéljék el a magyar kormány tudományszabadság elleni támadását.

MTI Itthon

Megint elmúltnyolcévezett kicsit a Fidesz

A Fidesz szerint meg kell vizsgálni a 2010 előtti kormányzati kommunikációs kiadások jogszerűségét, és azt, hogy kik voltak a szerződések fő haszonélvezői.

hvg.hu Itthon

Bajnai Gordon is felbukkant a portugálok elleni meccsen – fotó

Bajnai Gordon volt miniszterelnök is magyar mezben szurkolt szerdán a válogatottnak a portugálok elleni lyoni meccsen. A fotót Somogyi Zoltán, a Political Capital korábbi vezetője (középen) posztolta a Facebookon. Baloldalon pedig Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója látható.

Szlavkovics Rita Vállalkozás

Szeviép-ügy: A kormányzati politikát okolják az ártatlanságot valló vádlottak

Nem a vádiratban szereplő ügyletek, hanem a 2008-as válságot követő kormányzati politika tett be a szegedi építőipari cégnek, legalábbis ezt hangoztatta a szerdai bírósági tárgyaláson a csődbűntettel gyanúsított egyik vállalkozó. A három vádlott ártatlannak vallotta magát, védőik az ügyészségi vád törvényességét is kétségbe vonták, az ügyész azonban fenntartotta a vádpontokat.

hvg.hu Vállalkozás

Ezután már Bajnai sem merne yolózni

Csúnyán megcsúfolja új reklámjában a YOLO-életérzést egy palackgyártó cég, ami kegyelemdöfést ad az egyébként is divatjamúlt trendnek, pedig alig több mint egy éve, még Bajnai is így üzent Brüsszelnek.

1 2 3 4 5 6 7
72

A címlapról ajánljuk