MTI Közlekedés

Korlátozzák a járműforgalmat a Mátrában és a Bakonyban is

Az időjárási körülmények miatt több úton is korlátozzák a járműforgalmat Mátraalmás és Mátrakeresztes térségében – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán kora este. A Bakonyban, a 82-es és a 83-as főúton vezettek be korlátozásokat.

hvg.hu Itthon

Bajba került egy 100 fős zarándokcsoport a Bakonyban

A két héttel ezelőtti óriási viharban került bajba egy csaknem százfős társaság a Bakonyban. Ketten közülük súlyosan megsérültek a lezuhanó faágaktól. A rendőrök önkéntes műszaki mentők segítségével mentették ki őket szorult helyzetükből.

MTI Plázs

A Bakonyban is lehet már bobozni

Megnyílt pénteken a Bakony első bobpályája a kislődi Sobri Jóska Kalandparkban. Csaknem 20 kilométer hosszú, és húsz kocsi fut rajta.

MTI Itthon

Ne ijedjen meg, aki furcsa zajt hall a Bakonyban

Hétfőn kezdődött és két héten át tart a Magyar Honvédség (MH) legnagyobb őszi kiképzése a Bakonyban – közölte szerdán a Honvédelmi Minisztérium (HM). A tárca felhívja a környéken lakók figyelmét, hogy az összevont harcászati gyakorlat és éleslövészet idején erős zajhatások várhatók a térségben.

MTI Baleset

Tűzoltók hoztak le egy nőt a Bakonyból

Súlyos sérülést szenvedett egy nő a Bakonyban, akit tűzoltók mentettek ki az erdőből - tájékoztatta a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat vasárnap az MTI-t.

MTI Itthon

Fotó: égnek a bálák a Bakonyban

Gyulafirátót mellett 60 körbála gyulladt ki hétfőn. A lángok átterjedtek a közeli erdőre is, több hektárnyi terület égett le.

MTI Autó

Súlyos baleset történt a Bakonyban

Két ember súlyosan megsérült hétfőn, amikor egy személyautó egy motorral ütközött Bakonyszentkirály és Réde között - tájékoztatta a mentőszolgálat Veszprém megyei mentésirányítója az MTI-t.

Marton Levente Gasztro

Tökéletes betyárszelet tökéletes karajból

Ha nyár és Balaton, akkor rögtön a hal jut eszünkbe. Pedig a Magyar Tenger vidékén másban is gondolkodhatunk, íme egy olyan recept, amely tejföllel és gombával joggal viseli a „bakonyi“ jelzőt.

1 2 3

A címlapról ajánljuk