hvg.hu Itthon

"Ma Orbántól kell félni" - Jót vitázott Balónál Vona, Szél és Karácsony

Kell-e félni Vona Gábortól? Megy-e Moszkvába Szél Bernadett? Van-e B-terve Karácsony Gergelynek? Az RTL Klub exkluzív miniszterelnök-jelölti vitát rendezett, amelyen az LMP, a Jobbik és az MSZP-P jelöltje fejtette ki nézeteit és terveit. Vona szerint koalíció nélkül is le lehet bontani a NER-t, Karácsony nem szeretne előre hozott választást, Szél pedig több mint 1000 milliárd forintot öntene a gazdaságba. A sok vita mellett számos dologban egyetértettek.

MTI Itthon

Megvannak az idei Prima Primissimák

Tíz kategóriában 15. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.

hvg.hu Itthon

Ezért a vitáért nem dicsérik meg Gulyás Gergelyt

A Fidesz és az MSZP frakcióvezetője az RTL Klubon, Baló György műsorában vitázott, Gulyás Sorossal kapcsolatban tett egy érdekes kijelentést. Azért Tóth Bertalan szocialista politikus is többször csúsztatott, de ki emlékszik már, mi volt 15 éve.

hvg.hu Itthon

Rogán állítja, nem is akart annyira miniszter lenni

Állítása szerint nem voltak miniszteri ambíció a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antalnak, aki mind létszámában, mind költségvetésében a legkisebb tárcát vezeti jelenleg a magyar kormányban – egyebek mellett erről is beszélt a fideszes politikus az RTL II Magyarul Balóval című műsorában, ahol első tévéinterjúját adta miniszterként kedden. A kormányfői kommunikációt valamint az állami hirdetéseket is felügyelő tárca vezetője azt ígérte: ösztönözni fogja a minisztereket, hogy sűrűbben menjenek el különböző tévéműsorokba, és ott mondják el az álláspontjukat egy-egy ügyben.

hvg.hu Sport

MLSZ főtitkár: Nem esélyes, hogy Storck legyen Dárdai utódja

Az MLSZ vezetése megkérdezte Benrd Storcktól a szerződtetésekor, hogy szeretne-e magyar szövetségi kapitány lenni, ám a német szakember végül sportigazgatóként írta alá a szerződését. Ezért nem esélyes, hogy ő legyen Dárdai Pál utódja, ha a Hertha nem engedi el magyar edzőjét a továbbiakban a válogatotthoz – mondta el az RTL Magyarul Balóval című műsorának kedd esti adásában Vági Márton, az MLSZ főtitkára.

hvg.hu Kult

Ma indul a Baló Világ

Baló Világ címmel elindul Baló György műsora a Neston online rádión - írja a Kreatív.

Baló György Foci

Futballemberek: erre a három áprilisi napra érdemes emlékezni

Várni kell, hogy kiderüljön, a héten földrengés volt-e vagy csak földmozgás az európai futball csúcsain. Április 24-én estig – példátlanul – 5 spanyol csapat volt Európa legjobb nyolc csapata között és reális feltételezés volt, hogy mindkét nagy kupa döntőjét spanyolok játsszák. S hogy a Barcelona lehet az első klub, amely képes megvédeni BL-győzelmét. Három nap alatt kiderült, hogy a csúcsfutballt is emberek játsszák. Életekkel és történetekkel.

Baló György Sport

Baló György: London – harmadszor

100 nap múlva a megnyitóünnepséggel elkezdődnek a XXX. nyári olimpiai játékok. Az olimpia egyike az utolsó valóságalapú közösségi élményeknek, melyek a földlakók nagy részét egy elnyújtott pillanatnál hosszabban képesek megérinteni.

hvg.hu Shake

Elvált Morvai Krisztina és Baló György

A korábbi években már többször felröppent a hír, hogy megromlott Baló György és Morvai Krisztina házassága - sajtóértesülések szerint egy fedél alatt, de külön emeleten éltek. A Jobbik EP képviselője és az egykori tévés szűkszavú közleményben tudatta válásuk hírét.

MTI Itthon

Baló: a pártok célpontnak tekintik a köztévét

Az 1996-os médiatörvény célja a kereskedelmi média útjának megnyitása volt, a mostanié a közszolgálat rehabilitálása kell legyen - mondták a tihanyi Korrektúra 2010 konferencia nyitó kerekasztal-beszélgetésének résztvevői.

hvg.hu Itthon

"Vezethette volna a műsort Baló Gyuri"

A Bukás című film elnyűhetetlen részlete most az Országos Választási Bizottság vasárnapi szerencsétlenkedésére fazonírozva terjed az interneten – adja hírül a Mandiner blog.

hvg.hu Itthon

Új műsort kap Baló György

Kassza címmel csütörtökön indul Baló György új közéleti vitaműsora az m1-en, amely a jövőben hetente jelentkezik majd - közölte a csatorna szerdán az MTI-vel.


A címlapról ajánljuk