MTI Itthon

MSZP: Ha a bankadóra csökkentésére van pénz, az ingyen gyerekétkeztetésre is legyen

Az MSZP azt követeli, hogy már idén tavasztól terjesszék ki az ingyenes óvodai étkeztetést - mondta Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Budai Bernadett szóvivő kérdésre válaszolva azt mondta, helytelennek tartják, hogy a kormánypártok gazdasági bevándorlókról beszélnek, mert ezek az emberek nem a gazdaságilag gyenge Magyarországon akarnak letelepedni.

MTI / hvg.hu Itthon

Semjén Zsolt nyaralóját piszkálja az MSZP

Az MSZP szerint Rogán, Kósa és Szijjártó luxusvillái mellett Semjén Zsoltnak is problémás a vagyonnyilatkozata, a KDNP szerint a 102 négyzetméteres balatoni üdülővel semmi gond nincs.

MTI Itthon

MSZP: a Fidesz a "leghatékonyabb fogamzásgátló"

Az MSZP szerint a Fidesz-kormány ma Magyarországon a "leghatékonyabb fogamzásgátló" – mondta Bangóné Borbély Ildikó, a párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

hvg.hu Itthon

Vak komondor elnököt vizionál az MSZP

Az MSZP lemondatná Balogh Józsefet, aki a minap az ügyészségen elismerte, hogy brutálisan megverte élettársát. Az MSZP szerint cinikus lépés ugyanezen a napon nőkkel szembeni erőszakkal foglalkozó munkacsoportot felállítani.

hvg.hu Itthon

"Nem szeretnénk Viktatúrát"

A tankönyvek kiosztása még mindig nem rendeződött, az órarend sok helyen nincsen meg, a mindennapi testnevelést nem lehet mindenhol elvégezni, az egész napos iskola meg úgy, ahogy van, megbukott – írta közleményben az MSZP politikusa.

MTI Itthon

MSZP: impotens az Orbán-kormány politikája

Az MSZP szerint az Orbán-kormány impotens gazdaság-, oktatás- és családpolitikája vezet a fiatalok tömeges külföldre vándorlásához és a születésszám csökkenéséhez.

MTI Itthon

Nem tetszik az MSZP-nek az új rezsicsökkentés

Az MSZP nagyobb, igazságosabb és fenntarthatóbb rezsicsökkentést szeretne - mondta Török Zsolt, a szocialista párt szóvivője csütörtökön újságíróknak a Fidesz-KDNP visegrádi frakcióülésén született döntésre reagálva.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk