hvg.hu Itthon

Vak komondor elnököt vizionál az MSZP

Az MSZP lemondatná Balogh Józsefet, aki a minap az ügyészségen elismerte, hogy brutálisan megverte élettársát. Az MSZP szerint cinikus lépés ugyanezen a napon nőkkel szembeni erőszakkal foglalkozó munkacsoportot felállítani.

hvg.hu Itthon

"Nem szeretnénk Viktatúrát"

A tankönyvek kiosztása még mindig nem rendeződött, az órarend sok helyen nincsen meg, a mindennapi testnevelést nem lehet mindenhol elvégezni, az egész napos iskola meg úgy, ahogy van, megbukott – írta közleményben az MSZP politikusa.

MTI Itthon

MSZP: impotens az Orbán-kormány politikája

Az MSZP szerint az Orbán-kormány impotens gazdaság-, oktatás- és családpolitikája vezet a fiatalok tömeges külföldre vándorlásához és a születésszám csökkenéséhez.

MTI Itthon

Nem tetszik az MSZP-nek az új rezsicsökkentés

Az MSZP nagyobb, igazságosabb és fenntarthatóbb rezsicsökkentést szeretne - mondta Török Zsolt, a szocialista párt szóvivője csütörtökön újságíróknak a Fidesz-KDNP visegrádi frakcióülésén született döntésre reagálva.

MTI Itthon

MSZP: tragikus képet mutat a születések száma

A szocialista Bangóné Borbély Ildikó szerint tragikus képet mutat a születések száma Magyarországon. Erről az ellenzéki politikus csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján beszélt.

MTI Itthon

MSZP: a szegények most a legszegényebbek

Az MSZP szerint a gyermekeket nevelő családok még soha nem voltak olyan szegények Magyarországon mint most, a gyermekvállalás pedig az egyik legnagyobb szegénységi kockázattá vált.

hvg.hu Itthon

Iskolaköpeny helyett színvonalas közoktatásra költene az MSZP

Nincs az az iskolaköpeny, amely eltakarja azokat a szociális szégyenfoltokat, amelyeket az Orbán-kormány ejtett Magyarországon az elmúlt két évben - közölték MSZP-s politikusok hétfőn. Nincs az a köpeny, amely eltakarja a korgó gyomrot, a családok eladósodását, az ordító társadalmi különbségeket.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk