MTI Világ

Obama: Komoly hiba az iráni atomegyezmény felmondása

A 2015-ben kötött megállapodás Obama elnökségéhez kötődik. A volt elnöki egykori külügyminisztere, John Kerry aktív "árnyékdiplomáciát" folytatott az elmúlt hónapokban, hogy megőrizzék az egyezményt, hiába.

hvg.hu Élet+Stílus

Exkluzív műsora lesz Obamáéknak a Netflixen

A Netflix és az Obama-házaspár tárgyalnak egy új műsor elindításáról. A pontos formátumról még nem szivárogtak ki információk, de vélhetően Obama nem az új sorozatán keresztül akarja majd a Trump-kormányzatot kritizálni.

MTI Gazdaság

Trump felrúgja Obama marihuánapolitikáját

Trump igazságügyi minisztere bejelentette, hogy nem veszik figyelembe ezentúl azt, hogy az egyes tagállamokban engedélyezték-e már a marihuána fogyasztását vagy sem. Ehelyett a szövetségi törvényekre alapoznak, amelyek tiltják ennek a drognak a fogyasztását is. Egyelőre nem tudni, hogy a gyakorlatban ez pontosan mit jelent majd.

MTI Világ

Trump: Iránban elérkezett az idő a változásra

Donald Trump amerikai elnök egy újévi Twitter-üzenetében úgy vélte: Irán kudarcot kudarcra halmoz annak ellenére, hogy meg tudott állapodni nukleáris programjáról a nagyhatalmakkal – köztük a Barack Obama vezette Egyesült Államokkal –, bár ez szerinte egy nagyon rossz megállapodás, következésképpen megérett az idő a változásra az ázsiai országban.

hvg.hu Élet+Stílus

Obama: Csak szelfiket ne!

A volt amerikai elnök eleget tett állampolgári kötelességének, és esküdtként jelent meg az egyik chicagói bíróságon.

hvg.hu Világ

Barack Obama bíróság elé áll

Esküdtszéki tagnak hívták be a volt amerikai elnököt, várhatóan már jövő hónapban eleget tesz a kötelezettségének.

1 2 3 4 5 6 7
100

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával