hvg.hu Élet+Stílus

Utoljára készítettek karácsonyi dekorációt Obamáék a Fehér Házban – fotók

Michelle Obamának ez lesz az utolsó karácsonya first ladyként, a Fehér Ház ünnepi dekorálása is most szerepel utoljára a teendői között. A Facebookon nemrég tettek közzé fotókat az idei munka végeredményéről. Talán a színes szalagokkal és kristályokkal dekorált mennyezetet érdemes kiemelni, no és persze az elnöki kutyákról mintázott óriási szobrokat.

MTI Világ

Szinte futószalagon oszt kegyelmet a távozó Obama

Az amerikai elnök kedden újabb 79 elítéltet részesített kegyelemben. A leköszönő Barack Obama október óta összesen 351 elítéltnek adott kegyelmet, és megfigyelők szerint elnöksége hátralévő heteiben hasonlóan gyors ütemben kíván élni kegyelmi jogaival.

MTI Világ

Obama: bármi lesz is, holnap is felkel a Nap

Bármi történjék is, a Nap reggel fel fog kelni, és továbbra is Amerika lesz a Föld legnagyszerűbb országa - üzente szerda hajnalban a választópolgároknak Barack Obama amerikai elnök az egyik közösségi oldalon keresztül.

HVG Világ

Lemosta Trumpot és Clintont, mégsem akar elnök lenni

A kiábrándító elnökjelölti kínálat miatt sokan vannak, akik, ha már elnökfeleségről van szó, Clintonnál szívesebben látnák a Fehér Ház uraként az 52 éves Michelle Obamát. Ő azonban, hiába népszerűbb a férjénél is, mindig kizárta ezt a lehetőséget.

hvg.hu Világ

Vonzódik az elálló fülekhez a nő, aki a legőszintébben osztotta ki Trumpot

A kiábrándító elnökjelölti kínálat miatt sokan Hillary Clintonnál szívesebben látnák elnökként az 52 éves Michelle Obamát, a leköszönő Barack Obama feleségét. Ő azonban mindig kizárta ezt a lehetőséget, hiába népszerűbb a férjénél. A first lady szívesen elkészíti az elnök kedvencét, a garnélás linguinit, valamint az elálló fülek iránti vonzódások miatt Will Smit a kedvenc színésze.

MTI Világ

Mahmúd Abbász mellé ültették Orbán Viktort Simon Peresz temetésén

Többek között Barack Obama amerikai elnök, Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és Károly herceg, brit trónörökös is ott volt Simon Peresz pénteki temetésén. A világ több pontjáról körülbelül hetven politikai vezető utazott Izraelbe a szerdán elhunyt volt államelnök búcsúztatására. Orbán Viktor is elment Jeruzsálembe, az MTI szerint a magyar miniszterelnök mellé Mahmúd Abbász palesztin elnököt ültették, akivel kezet fogott és váltott néhány szót bevonulásakor Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök.

MTI Világ

Megvétózták Obama vétóját

A washingtoni szenátus elutasította Obama elnök vétóját és megszavazta, hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozatainak hozzátartozói perelhetik Szaúd-Arábiát.

MTI Világ

Pénteken temetik Simon Pereszt, Obama is ott lesz

A Nobel-békedíjas volt izraeli államelnök kilencvenhárom éves korában hunyt el. Az amerikai elnök már jelezte részvételét a pénteki temetésen – jelentette a katonai rádió szerda reggel.

1 2 3 4 5 6 7
100

A címlapról ajánljuk