MTI Világ

Mahmúd Abbász mellé ültették Orbán Viktort Simon Peresz temetésén

Többek között Barack Obama amerikai elnök, Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és Károly herceg, brit trónörökös is ott volt Simon Peresz pénteki temetésén. A világ több pontjáról körülbelül hetven politikai vezető utazott Izraelbe a szerdán elhunyt volt államelnök búcsúztatására. Orbán Viktor is elment Jeruzsálembe, az MTI szerint a magyar miniszterelnök mellé Mahmúd Abbász palesztin elnököt ültették, akivel kezet fogott és váltott néhány szót bevonulásakor Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök.

MTI Világ

Megvétózták Obama vétóját

A washingtoni szenátus elutasította Obama elnök vétóját és megszavazta, hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozatainak hozzátartozói perelhetik Szaúd-Arábiát.

MTI Világ

Pénteken temetik Simon Pereszt, Obama is ott lesz

A Nobel-békedíjas volt izraeli államelnök kilencvenhárom éves korában hunyt el. Az amerikai elnök már jelezte részvételét a pénteki temetésen – jelentette a katonai rádió szerda reggel.

MTI Világ

A Clintonnal kampányoló Obama még több bevándorlót szeretne az Egyesült Államokba

Az amerikai demokraták elnökjelöltje átfogó bevándorlási reformot és mielőbbi amerikai állampolgárságot ígért az országban illegálisan élőknek egy csütörtök esti washingtoni kampányrendezvényen. Az eseményen felszólaló Barack Obama nagyobb arányú bevándorlást szorgalmazott, hangsúlyozva, hogy Amerikában, az őslakosokat leszámítva, mindenki bevándorló.

hvg.hu Világ

Obama így kedvez a teknősöknek

A világ legnagyobb, 1,5 millió négyzetkilométeres tengeri rezervátumát hozta létre Hawaii körül az amerikai elnök.

MTI Kult

Meglepő kijelentést tett Obama egy női magazinban

A regnáló amerikai elnök egy miniesszét írt a Glamournak, amelynek lényege: ő magát feministának tartja, a női jogok elkötelezett harcosának, és szerinte "abszolút" a férfiak kötelessége, hogy harcoljanak a nők hátrányos megkülönböztetése ellen.

MTI Világ

Obama 15 éves lánya munkát kapott

Barack Obama kisebbik lánya az elnöki család egyik kedvenc éttermében végez nyári munkát a massachusettsi Cape Codtól délre fekvő Martha's Vineyard szigetén.

hvg.hu Világ

Trumpra szavaz Obama féltestvére

Donald Trumpra fog szavazni Barack Obama féltestvére. Malik Obama Kenyában nyilatkozott arról, hogy szerinte az elnök nem támogatja eléggé a családját.

1 2 3 4 5 6 7
100

A címlapról ajánljuk