MTI Világ

A Clintonnal kampányoló Obama még több bevándorlót szeretne az Egyesült Államokba

Az amerikai demokraták elnökjelöltje átfogó bevándorlási reformot és mielőbbi amerikai állampolgárságot ígért az országban illegálisan élőknek egy csütörtök esti washingtoni kampányrendezvényen. Az eseményen felszólaló Barack Obama nagyobb arányú bevándorlást szorgalmazott, hangsúlyozva, hogy Amerikában, az őslakosokat leszámítva, mindenki bevándorló.

hvg.hu Világ

Obama így kedvez a teknősöknek

A világ legnagyobb, 1,5 millió négyzetkilométeres tengeri rezervátumát hozta létre Hawaii körül az amerikai elnök.

MTI Kult

Meglepő kijelentést tett Obama egy női magazinban

A regnáló amerikai elnök egy miniesszét írt a Glamournak, amelynek lényege: ő magát feministának tartja, a női jogok elkötelezett harcosának, és szerinte "abszolút" a férfiak kötelessége, hogy harcoljanak a nők hátrányos megkülönböztetése ellen.

MTI Világ

Obama 15 éves lánya munkát kapott

Barack Obama kisebbik lánya az elnöki család egyik kedvenc éttermében végez nyári munkát a massachusettsi Cape Codtól délre fekvő Martha's Vineyard szigetén.

hvg.hu Világ

Trumpra szavaz Obama féltestvére

Donald Trumpra fog szavazni Barack Obama féltestvére. Malik Obama Kenyában nyilatkozott arról, hogy szerinte az elnök nem támogatja eléggé a családját.

MTI Világ

Több amerikai katona marad Afganisztánban, mint ahogy Obama eltervezte

Az Egyesült Államok csökkenti ugyan az Afganisztánban lévő csapatai létszámát, de jóval kisebb mértékben a tervezettnél: 2017 elejéig 8400 amerikai katona marad az közép-ázsiai országban – jelentette be szerdán Barack Obama amerikai elnök Ashton Carter védelmi miniszternek és Joseph Dunfordnak, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának vezetőjének jelenlétében.

MTI Világ

Kis híján elmosta az eső a függetlenség napját

Megerősített biztonsági intézkedések mellett, az ország sok vidékén viharos időjárás közepette, de mindenütt parádékkal, felvonulásokkal, koncertekkel és tűzijátékokkal ünnepelték az Egyesült Államokban az ország függetlenné válásának 240. évfordulóját hétfőn.

1
4 5 6 7 8
100

A címlapról ajánljuk