techline.hu Tech

Közelebb kerülhet Paul McCartney-hoz

A művészek közül Paul McCartney-nak van az egyik legátfogóbb gyűjteménye, bár az  alkotások közül sokat nem ismer a...

life-style.hu Shake

Mégsem eladó a Beatles stúdiója

A patinás emlékű, elsősorban a Beatles által világhírűvé tett stúdiókomplexum 1929 óta az EMI tulajdona, ám a cég -...

hvg.hu Kult

Letiltották a Beatles dalait

Megtiltotta a Beatles számainak online árusítását egy amerikai zenei áruház számára csütörtökön egy Los Angeles-i bíróság. A BlueBeat.com-ot a EMI lemezcég perelte be az együttes dalainak jogtalan forgalmazásáért.

hvg.hu Tech

Mi fut a Twitteren: újra reflektorfényben a Beatles

Újra keresett kulcsszó lett a Beatles neve. A Twitter most harmadik leggyakrabban használt kifejezésévé egy új ritmusjáték tette őket, a The Beatles: Rock Band, ami sokak szerint kifinomult, hagyománytisztelő, a Beatles-rajongók kincsesdobozának igazi gyöngyszeme, ugyanakkor egy grammnyi rock sincs benne.

MTI/hvg.hu Kult

Meghalt Allen Klein, a Beatles és a Stones egykori menedzsere

Elhunyt a magyar származású Allen Klein, aki többek között a Beatles és a Rolling Stones menedzsereként, kiadótulajdonosként írta be a nevét a zenei üzlet világába. Dolgozott mindkét zenekarnka, de jogvitájuk is volt egymással. New York-i otthonában szombaton, 77 éves korában érte a halál, amelynek oka Alzheimer-kór volt – jelentette be az ABKCO lemezcég.

MTI Kult

Paul McCartney és Ringo Starr újra együtt

Újra együtt koncertezik a Beatles két életben lévő tagja: Paul McCartney és Ringo Starr New Yorkban lép fel egy jótékonysági koncerten, amelynek célja a meditációoktatás támogatása.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk