hvg.hu Hírek

Nem sikerült elcsípni a Debrecenben száguldozó őrülteket

Fél évig keresték a rendőrök, de nem találták meg azokat a férfiakat, akik Debrecen belvárosában száguldoztak, és ezzel veszélyeztették a többi autóst. Ámokfutásukról amatőr videót készítettek, amely január elsején felkerült a YouTube-ra.

hvg.hu Ingatlan

Belváros: Bérleti díjat fizetnek a Szerb utcai lakásért

Nem szociális bérlakás, hanem az önkormányzati rendelet szerinti legmagasabb piaci bérleti díjért bérbe vett ingatlan a Szerb utca 9. első emeletének 1. számú lakása, a házban pedig csak két olyan bérlő lakik, akik az önkormányzattal munkajogi viszonyban állnak.

hvg.hu Ingatlan

Nem hinné, hogy ez a lakás 550 millióba kerül

A budapesti belvárosban, egy görög étterem tőszomszédságában, fenséges paraméterekkel, de a kíváncsiskodók elől mégis kellően rejtve eladó egy 660 négyzetméteres lakás. Megnézné?

hvg.hu Plázs

Újra a Belvárosban pálinkázunk

Idén tavasszal Pálinkafesztivál hozza hangulatba a Belvárost, május 15-18. között ugyanis ismét a Városháza Parkban nyitja meg kapuit a rendezvény. A régi-új helyszínre költöző fesztiválon közel 30 kiállító vesz részt, ezúttal is a legjobb hazai párlatokat kínálva. A fesztivál egyik kuriózuma Magyarország pálinkafőzdéinek közös blendje, az Év Körtepálinkája lesz.

hvg.hu Nagyítás

Titkos lépcsőházak nyomában Budapesten - Nagyítás-fotógaléria

Budapest tele van szebbnél szebb lépcsőházakkal, kertekkel és udvarokkal, amelyek olykor meglepő történeteket őriznek. Hol volt Törőcsik Mari születésnapja? Kik bújkáltak a Pozsonyi úti tetőtéri garzonokban? Melyik házat becézik dugattyúsnak? Hol szeretnek filmeket és reklámokat forgatni? Körkép.

Kósa András Itthon

Rogán szomszédjának cégénél csöröghet az adventi kassza

Rogán Antal szomszédjának cége, a HG Média Kft. (korábbi nevén: Hamu és Gyémánt Média Kft.) érdekeltségei szervezik a Szent István-bazilikánál most is zajló karácsonyi vásárt. A rendezési jogot eredetileg egy egyesület kapta meg, de ők egyből továbbadták azt. A rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap is támogatja, a PR-feladatokat is egy HG-cég kapta meg. Becsléseink szerint a szervezők több tízmillió forintos bevétellel számolhatnak.

MTI Ingatlan

Átépítik a szekszárdi piacteret

Folytatják a belváros fejlesztését Szekszárdon, a több mint kétmilliárd forintos uniós projekt második ütemében átépítik a piacteret.

hvg.hu Gazdaság

És akkor adóellenőrök várják a Depeche Mode-ot

Kitálalt egy adóellenőr, tőzsdére ment a Twitter, elkezdték beszántani a kishantosi földeket, tanyafejlesztési támogatást kapott a Belváros és még a dohánybevételek is visszaestek, egy volt görög pénzügyminiszter pedig elfelejtette az adóját befizetni. Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Itthon

Rogán Krumpli és Antal uralja az V. kerületi ingyenes újságot

Egyetlen oldalon négy képen szerepel a kerületi polgármester az V. kerületeiek számára ingyen terített helyi bulvárlapban. Duplaoldalas riportban tekinthetnek bele az olvasók a celebpolgármester magánéletébe, de vannak szép nők, rezsicsökkentés, kábítószer és ingyentankönyv is.

hvg.hu Vállalkozás

Ismét kinyit az Úttörő Áruház

Gigantikus retroakció készülődik a budapesti Belvárosban: egy befektetőcsoport megvásárolta, átalakítja és újra megnyitja a legendás gyerekplázát, az Úttörő Áruházat.

hvg.hu Közlekedés

Jobb lesz elkerülni autóval hétvégén a budapesti belvárost

Két híd is zárva lesz hétvégén Budapesten, ezért jobb, ha az autósok elkerülik a belvárost. Az Erzsébet hídon szombaton és vasárnap is csak a buszokat és a taxikat engedik át, a Lánchíd és környéke pedig vasárnap napközben lesz zárva. Az Andrássy úton demonstrálók vonulnak majd, így azt is lezárják egy időre.

1
5 6 7 8 9
16

A címlapról ajánljuk