hvg.hu Itthon

Pálffy Ilona a választás óta a lemondásán gondolkozik

A Nemzeti Választási Iroda elnöke azt mondta, csalás helyett szerinte inkább tudatlanságról volt szó sok helyen, de az számára is érthetetlen, hogy miért adtak több helyen a nemzetiségi listás szavazólapok mellé pártlistásat is.

Zelki Benjámin Itthon

Tarlós bejelentette, mikor kezdődik a 3-as metró felújítása

A főpolgármester szokásos pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, a 3-as metró felújítása és a Római-parti mobilgát megépítése a bonyodalmaktól függetlenül egyaránt megvalósul 2019-ig. Nem ért egyet az Erzsébet tér elvételének kísérletével, sőt, nagyon csodálkozik.

MTI Itthon

Bocskai úti fák, hová tüntetek?

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Párbeszéd, az ellenzéki párt ugyanis törvénytelennek tartja a Bocskai úti fák kivágását, mivel Tarlós István főpolgármester nem tájékoztatta a lakókat.

Zelki Benjámin Itthon

Tarlós a Lázár-nyilatkozatról: "Aki ilyet mond, az faiskolában tanulta a logikát"

A főpolgármester sajtótájékoztatón kezdte el osztani Lázár Jánost, arra viszont nem tudott válaszolni, hogy nem szándékosan, a vizes vébé miatt halogatja-e a kormány a metrófelújítást. Tarlós Istvánt a fővárosi kampányolásról és a Bocskai úti fakivágásokról is kérdeztük, mire egyebek között közölte, hogy ő nem segédművezető.


A címlapról ajánljuk