HavariaPress Itthon

Elfogták a bodajki késelőt

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a 27 éves férfit, aki egy vita során megszúrta ellenfelét csütörtökön kora este, a Fejér megyei Bodajkon.

hvg.hu Itthon

A tüntetésszervezés titkait is elmondják az Ökopolitikai Nyári Egyetemen

Egyebek mellett az Európai Unió jövőjéről, az úgynevezett zöld kormányzásról és a tüntetésszervezés rejtelmeiről is szó lesz az Ökopolitikai Nyári Egyetemen, amelyet ötödjére rendez meg az Ökopolitikai Műhely Alapítvány. Az ötnapos tábor kedden kezdődött Bodajkon, és kiemelt vendége lesz Amelia Andersdotter, az Európai Parlament legfiatalabb képviselője, a svéd Kalózpárt tagja.

HavariaPress Itthon

Utcákat öntött el Bakonycsernyén a Gaja

Utcákat öntött el Bakonycsernyén a medréből kilépett Gaja-patak. A Fejér megyei településen több százan dolgoznak a vészhelyzet elhárításán. A közeli Móron vészesen meggyengült az egyik halastó gátja, a várost és a környező településeket is újabb, az eddiginél is nagyobb áradattal fenyegetve - értesült a HavariaPress.

MTI Itthon

Lezártak egy utat Bodajknál, egy családot kitelepítettek

Lezárták a Bodajkot a 81-es főúttal összekötő utat vasárnap; a lezárásra amiatt került sor, mert átszakadt a móri halastórendszer két alsó tavának völgyzáró gátja, a kiszabaduló víztömeg pedig Bodajk felé zúdult, s ott tetőzött.


A címlapról ajánljuk