MTI Gazdaság

Itt a bejelentés: megegyeztek a Brexit menetrendjéről

Sikerült megállapodásra jutni az Egyesült Királyság európai uniós kiválásáról szóló tárgyalások legfőbb prioritásairól és menetrendjéről a Lisszaboni Szerződés 50. cikke szerinti egyeztetések első napján - közölte hétfő este Michel Barnier, az Európai Bizottság főtárgyalója.

Smal János Világ

End of May?

Elemzés a brit helyzetről, helyből.

Gyükeri Mercédesz Gazdaság

Tapsoljanak vagy sírjanak a magyarok Theresa May öngólja miatt?

Saját kormányának adta a legnagyobb pofont Theresa May, aki a választási bukás ellenére folytathatja a kormányzást. A legtöbbet rövid távon azok veszíthetik, akiket érint a Brexit, ám hosszabb távon van arra remény, hogy a jelenlegi kilátásoknál kedvezőbb megoldás szülessen.

hvg.hu Világ

Választási sokk után is Theresa May marad a brit miniszterelnök - ÉLŐ

A legnagyobb húzás, vagy a legcsúnyább baklövés - a kormányzó brit konzervatívok szempontjából ez volt a csütörtöki választás legnagyobb kérdése. Theresa May kormányfő ugyanis a magabiztos vezetés tudatában kezdeményezhette a június 8-i előrehozott választást, ám azon meglepetésre a toryk elvesztették többségüket. Végül az északír unionisták támogatásával May maradhat a kormányfő, azonban nagy kérdés, hogy ezek után milyen Brexit-megállapodást köt majd Nagy-Britannia az Európai Unióval. Kövesse a fejleményeket a hvg.hu percről percre tudósításával.

HVG Világ

Vabankot játszanak a brit konzervatívok

A saját hatalmát akarta megerősíteni a parlamenti választások előrehozatalával Theresa May brit miniszterelnök, de kiábrándító kampányszereplésével és ellentmondásos programjával a végén még az eddigi többsége is elolvadhat.

MTI Gazdaság

Theresa May kőbe véste az ominózus 11 napot

Theresa May brit miniszterelnök szerint az eredeti menetrendnek megfelelően a jövő csütörtöki brit parlamenti választások után tizenegy nappal megkezdődnek az érdemi tárgyalások az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről.

Gyükeri Mercédesz Gazdaság

Addig örüljünk, amíg harmadáron kapnak nálunk jó szakembert a multik

Miért zavarja a külföldi befektetőket, hogy Magyarországon szinte eltűnt a munkanélküliség? Mit tartanak vonzónak Magyarországon, és mitől fogják a fejüket? Sánta Miklóssal, az EY New York-i központjában dolgozó adópartnerével arról beszélgettünk, mivel lehet idevonzani a magyar gazdaságot mozgató multikat.

1 2 3 4 5 6 7
31
A címlapról ajánljuk