hvg.hu Karrier

Lemondott 112 millió forintos prémiumáról

Nem tart igényt 334 ezer fontos (több mint 112 millió forintos) prémiumára a British Airways vezérigazgatója, Willie Walsh - áll a brit légitársaság éves jelentésében.

MTI Világ

Újabb BA-sztrájk jön, budapesti járattörlésekkel

Újabb, ötnaposra tervezett sztrájkot kezdtek vasárnap hajnalban a British Airways utaskísérői. A munkabeszüntetés idejére a légitársaság budapesti járatainak fele közlekedik a kiírt sztrájkmenetrend szerint.

MTI Világ

BA: folytatódik a sztrájk, budapesti járattörlések

Tárgyalások jelei nélkül folytatódott kedden a British Airways utaskísérőinek előző nap kezdődött, ötnaposra tervezett sztrájkja, amely miatt a légitársaság budapesti járatainak felét törölni kellett.

MTI Világ

Budapesti járatokat is érint a British Airways sztrájkja

A Budapest és London között közlekedő szokásos napi négy repülőgépjárat helyett csak kettő közlekedik a British Airways hétfőn kezdődött ötnapos sztrájkja idején - közölte Náray Vilmos, a légitársaság magyarországi sajtószóvivője.

MTI Gazdaság

A British Airways 531 millió font veszteséggel zárta a pénzügyi évet

A British Airways rekord összegű, 531 millió font (762 millió dollár) adózás előtti veszteséggel zárta a március végével zárult pénzügyi évet, elsősorban a recesszió, a zord tél és a sztrájkok miatt – közölte a brit légitársaság pénteken. A cég 1987-ben történt magánosítása óta most szenvedte el a legsúlyosabb éves veszteséget.

MTI Gazdaság

Reptéri sztrájk: a járatok harmada szállt fel

Számháborút vívott egymással a British Airways (BA) vezetése és a brit légitársaság utaskísérőinek szakszervezete a légi kiszolgáló személyzet háromnapos sztrájkjának első napja után: a BA vezetése továbbra is úgy számol, hogy az utasok csaknem kétharmada eljut célállomására, az érdekképviselet szerint azonban a szombatra tervezett járatoknak alig a harmada szállt fel.

MTI Világ

Megtartják a British Airways-sztrájkot

Megtartják a British Airways (BA) légitársaság légi utaskísérőinek hétvégétől tervezett háromnapos sztrájkját, miután a cégvezetés és a szakszervezet közötti, péntek délutánig tartó tárgyalások eredménytelenül értek véget.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk