MTI / hvg.hu Itthon

Kiderült, milyen vagyonnyilatkozatot kellene kitölteniük a civileknek

A Civil Összefogás Fórumra is vonatkozna az a kötelezettség, hogy vezetői vagyonnyilatkozatot tegyenek, s várhatóan ugyanolyan formanyomtatványt kell majd kitölteniük, mint a képviselőknek és az államtitkároknak – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

hvg.hu Itthon

A CÖF molinójára fáj az LMP foga, de nem kapják meg

A kanadai-EU-s szabadkereskedelmi megállapodás miatt az LMP az utcára küldené a CÖF-öt. Vagy legalább is elkérné a Nem leszünk gyarmat molinót. A CÖF nem vonul ki, nem adja a molinót, hisz megtette már az ügyben konstruktív javaslatait. Szóval nem lesz Békemenet a CETA ellen.

MTI Itthon

Akkor lesz megint békemenet, ha lesz elég agresszív migráns

Csak akkor szerveznek békemenetet a kvótareferendum támogatására, ha drámai migrációs helyzet alakul ki, azaz sokkal több és agresszíven megnyilvánuló migráns jelenik meg – mondta a Magyar Időknek adott interjújában Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke.

hvg.hu Itthon

Vadul tagadja a CÖF a népszavás vádakat

A lap azt írja, nem tudni, honnan van a CÖF-nek 620 milliós évi bevétele. A CÖF tagad és visszatámad – a Népszavát felszólítja, hogy tisztázza támogatóit és tulajdonosi hátterét.

Stemler Miklós Itthon

Hoppál államtitkárral saskabarézott Bencsik András

Piszkos politikai fegyver a migránsügy Bencsik András szerint, ám ezt nem a Fidesz használja hatékonyan, hanem a liberális baloldal, amelynek tagja a Fidesz európai pártcsaládjának legbefolyásosabb vezetője, Angela Merkel is. A Civil Összefogás pécsi fórumán jártunk.

hvg.hu Itthon

Itt a CÖF megoldása a terrorra, még több hatalmat Orbánnak

Nehezen kihámozható a kormánybarát szervezet közleményéből, hogy pontosan mire akar kilyukadni, de ha jól értjük, a terrorveszély elleni megoldást az jelentené, ha az ellenzék felhagyna obstrukciós tevékenységével, és végre módosíthatnák az alaptörvényt a terrorveszéllyel szembeni hatékonyabb fellépés érdekében.

hvg.hu Gazdaság

Eltüntették a CÖF kamu támogatóit

Csaknem felére csökkent azoknak a szervezeteknek a száma, amelyeket támogatóinak – illetve most már partnereinek – tart a békemeneteket szervező CÖF. Mindez egy héttel az után történt, hogy kiderült: a feltüntetett támogatók közül több nem is tud róla, hogy kapcsolatban áll a Fidesz pártalapítványa által is finanszírozott civilekkel.

hvg.hu Itthon

Eben guba: így lettek CÖF-ösök a pumiimádók

Továbbra is rejtély, honnan jött össze az elmúlt években több százmillió forint a kormánytámogató civileknek. Kiderült, a honlapon feltüntetett támogatók közül többnek sejtelme sem volt róla, hogy kapcsolatban áll a CÖF-fel. Így járt a Magyar Pumi Klub, a terézvárosi dalkör, sőt a református egyház zsinati irodája is.

hvg.hu Itthon

A CÖF megvédi a kormányt a Kúriától

A békemenetesek értik, hogy a bíróság független, és ezt ők is tiszteletben tartják. De a Kúria mégis megtehetné, hogy megvizsgálja, a bíróságok megtesznek-e mindent annak érdekében, hogy a joghoz nem értő átlagpolgár is megértse a döntések hátterét, és ne alakuljon ki az a benyomás, hogy súlyos következménnyel járó bűnesetek felelősei megúszhatják a jogos büntetést. A CÖF ez ügyben nyílt levelet írt a Kúria elnökének.

hvg.hu Itthon

Navracsicsot is beáldoznák a békemenetesek

Forradalmi javaslattal állt elő a CÖF, illetve Fricz Tamás kuratóriumi tag: eltörölnék az Európai Bizottságot, és az Európai Unió vezetését az Európai Tanácsra bíznák. Az EU alapokmányát pedig úgy írnák át, hogy szuverén nemzetállamok szövetségévé váljon. Javaslataikat el is küldik az EU döntéshozóinak.

1 2 3 4 5 6 7 8
A címlapról ajánljuk