Köves Pál Gazdaság

Itt egy népszerűségi adatsor, amelynek a CÖF nagyon nem fog örülni

A Kárpát-medence egyik legerősebb civil szervezetének mondja magát a Civil Összefogás Fórum, de az 1 százalékos adófelajánlások statisztikája szerint az Átlátszó.hu mögött álló alapítvány, valamint a TASZ és a Magyar Helsinki Bizottság erősebb nála. Vagyis épp azok a szervezetek, amelyeket a CÖF – és a kormány – rendszeresen támad, és amelyek a sokat bírált civilellenes törvénytervezet fő célpontjai.

hvg.hu Itthon

Ti plakátoltok, ők unják: a Fidesz mégsem verekszik a Jobbikkal

Mégsem indít ellenkampányt a Fidesz a Jobbik "Ti dolgoztok, ők lopnak"-üzenetű plakátjaira reagálva, mert a párt közvélemény-kutatásai szerint azoknak "nulla a hatása", így nem érdemes pénzt és energiát fordítani rá. A Jobbik hivatalosan ugyan nem mérette meg az akció hatását, de a választói visszajelzések alapján a párt eddigi legsikeresebb hirdetéseinek tűnnek az Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc, illetve Rogán Antal és Habony Árpád fotójával illusztrált plakátok.

Gergely Zsófia Itthon

Megint pofára esett a Tv2: közzé nem tett közlemény miatt sorosoztak

Nem is létezett olyan nyilvánosan közzétett CÖF-közlemény, mint amire hivatkozva a Tv2 nekiment a hétvégén több független szerkesztőségnek. A CÖF kérdésünkre kénytelen volt elismerni, hogy direktben küldték meg a Soros György-specialista Tv2-nek állításaikat, de persze csak a húsvét miatt. A CÖF így a Békemenet után feltalálta a nyilvánosságra nem hozott közleményt.

MTI / hvg.hu Itthon

Kiderült, milyen vagyonnyilatkozatot kellene kitölteniük a civileknek

A Civil Összefogás Fórumra is vonatkozna az a kötelezettség, hogy vezetői vagyonnyilatkozatot tegyenek, s várhatóan ugyanolyan formanyomtatványt kell majd kitölteniük, mint a képviselőknek és az államtitkároknak – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

hvg.hu Itthon

A CÖF molinójára fáj az LMP foga, de nem kapják meg

A kanadai-EU-s szabadkereskedelmi megállapodás miatt az LMP az utcára küldené a CÖF-öt. Vagy legalább is elkérné a Nem leszünk gyarmat molinót. A CÖF nem vonul ki, nem adja a molinót, hisz megtette már az ügyben konstruktív javaslatait. Szóval nem lesz Békemenet a CETA ellen.

MTI Itthon

Akkor lesz megint békemenet, ha lesz elég agresszív migráns

Csak akkor szerveznek békemenetet a kvótareferendum támogatására, ha drámai migrációs helyzet alakul ki, azaz sokkal több és agresszíven megnyilvánuló migráns jelenik meg – mondta a Magyar Időknek adott interjújában Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke.

hvg.hu Itthon

Vadul tagadja a CÖF a népszavás vádakat

A lap azt írja, nem tudni, honnan van a CÖF-nek 620 milliós évi bevétele. A CÖF tagad és visszatámad – a Népszavát felszólítja, hogy tisztázza támogatóit és tulajdonosi hátterét.

1 2 3 4 5 6 7 8
A címlapról ajánljuk