hvg.hu Itthon

Tanítanék: Ádernek semmi keresnivalója az iskolákban

A Tanítanék Mozgalom szerint Áder nem méltó posztjára, mert nem szólalt meg a szakképzés átalakítása kapcsán és tétlenül nézi a civil szervezetek elleni hadjáratot. Közleményükben azt írták, hogy a köztársasági elnök is felelős az oktatásban kialakult állapotokért.

Dercsényi Dávid Világ

A macedónok is sorosoznak, de ők Washingtonban is sikeresen házalnak ezzel

Bő két éve zajlik Macedóniában egy olyan belpolitikai válság, amelynek frontvonalában a jobboldaliak Soros Györgyöt láttatják. Ami viszont különbség Magyarországhoz képest, hogy a macedónoknak sikerült Washingtonban is támogatót találniuk az amerikai milliárdos vélt beavatkozása ellen.

Nyusztay Máté Itthon

Amikor a Soros-bérencek romániai zombikkal riogatnak majd

A Republikon Intézet kerekasztal-beszélgetésén jártunk, ahol az arányos választási rendszerrel kampányoló Gulyás Mártont kóstolgatták liberális politológusok. Sajnos nem tudtuk meg, hogyan győzhetné le a Bayern München a Felcsút FC-t, de legalább kiderült, hogy Gulyás sem.

Mizsur András Itthon

Mikecz Dániel: A Momentumnak nagy szüksége lenne egy jégtörőre

Miért nem tud hasznot húzni a CEU-s tüntetésekből a Momentum? Hogyan sülhet el az Orbán ellen kitalált népszavazási kezdeményezésük? Kik lehetnek a NOlimpia kampánnyal berobbanó párt potenciális szavazói? Mikecz Dániel mozgalomkutatóval beszélgettünk a Momentum politikájának ellentmondásairól.

1 2 3 4 5 6 7
20
A címlapról ajánljuk