MTI / hvg.hu Gazdaság

Megvétózták a Time Warner felvásárlását célzó gigaüzletet

Az igazságügyi minisztérium versenyhatósága nem engedélyezte, hogy az AT&T telekommunikációs vállalat felvásárolja a Time Warner médiakonszernt, melynek az HBO és a CNN tévécsatorna is tagja. Az üzlet elutasítását a fogyasztók érdekeinek sérülésével indokolják, a háttérben azonban felsejlik Trump alakja is.

Balogh Csaba Tech

Trumpnál elpattant valami, őrült menetbe kezdett a neten

Nem úgy használom a közösségi médiát, mint egy elnök – hanem mint egy modern elnök – foglalta össze a Twitteren újmédia-használati szokásait Donald Trump, aki a korábbinál is érdekesebb politikai kommunikációs fogásokat vetett be az elmúlt napokban.

hvg.hu Világ

Trumpék kitiltották a média egy részét a Fehér Házból

Eddig sem titkolta az új amerikai elnök és a Fehér Ház szóvivője, hogy a kritikák miatt nem csípik a média egy részét. Pénteken több lap és televízió munkatársa immár konkrétan érzékelhette, hogy Trumpék nem szívesen látják őket.

hvg.hu Élet+Stílus

Addig tapogatták a CNN riporterét a reptéri ellenőrzésen, míg sírva nem fakadt – videó

Rutinellenőrzésre emelték ki a detroiti reptéren a New Yorkba készülő CNN-riportert, Angela Rye-t. A 37 éves nőt testi motozásnak vetették alá, ő ragaszkodott hozzá, hogy filmre vegyék az eljárást. A kitartó tapogatást a CNN kommentátora akkor unta meg, amikor a repülőtéri alkalmazott kétszer felemelte a szoknyáját, és a lába közé nyúlt.

hvg.hu Világ

Beszorult az ostromlott Moszulba a CNN riportere

Először kilőtték alóluk a konvojt, aztán csapdába ejtették a CNN stábját egy házban, amit kis híján elfoglalt az Iszlám Állam, szinte már csak sebesült katonák védték őket. Az utolsó pillanatban érkezett a segítség.

MTI Világ

Videó: Élő adásban tarolták le a CNN riporterét

Véres zavargások törtek ki az észak-karolinai Charlotte-ban, ahol ismét egy afroamerikai férfit lőttek agyon rendőrök. Egy tüntető meghalt, miután zavargások törtek ki, a CNN riporterét pedig élő adásban lökte fel egy férfi. Szükségállapotot rendeltek el.

Windisch Judit Itthon

Feri keveset alszik, de jól bírja

Az utcán eseménytelenül zajlott a 10 évvel ezelőtti szeptember 21., ezen a napon volt viszont a CNN emlékezetes interjúja Gyurcsány Ferenccel, amelyben 12 percen keresztül sorozták azzal, hogy miért hazudott. Az előző éjszakai események után jogvédők megszólaltak a rendőri fellépés miatt.

Bihari Ádám Világ

A CNN sztárja a hvg.hu- nak: Az Iszlám Állam legyőzése csak a kezdet lesz

Arwa Damon, a CNN Emmy-díjas riportere nemrég érkezett vissza az isztambuli irodába Irakból. Itt a Moszul ostromát előkészítő hadmozdulatokról, a hadszíntér közelében felállított pokoli menekülttáborokról és egy az Iszlám Államtól alig pár órával korábban elfoglalt városból tudósított. Erről és a Közel-Kelet újabb lehetséges konfliktusairól kérdeztük.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk