hvg.hu Világ

Trumpék kitiltották a média egy részét a Fehér Házból

Eddig sem titkolta az új amerikai elnök és a Fehér Ház szóvivője, hogy a kritikák miatt nem csípik a média egy részét. Pénteken több lap és televízió munkatársa immár konkrétan érzékelhette, hogy Trumpék nem szívesen látják őket.

hvg.hu Élet+Stílus

Addig tapogatták a CNN riporterét a reptéri ellenőrzésen, míg sírva nem fakadt – videó

Rutinellenőrzésre emelték ki a detroiti reptéren a New Yorkba készülő CNN-riportert, Angela Rye-t. A 37 éves nőt testi motozásnak vetették alá, ő ragaszkodott hozzá, hogy filmre vegyék az eljárást. A kitartó tapogatást a CNN kommentátora akkor unta meg, amikor a repülőtéri alkalmazott kétszer felemelte a szoknyáját, és a lába közé nyúlt.

hvg.hu Világ

Beszorult az ostromlott Moszulba a CNN riportere

Először kilőtték alóluk a konvojt, aztán csapdába ejtették a CNN stábját egy házban, amit kis híján elfoglalt az Iszlám Állam, szinte már csak sebesült katonák védték őket. Az utolsó pillanatban érkezett a segítség.

MTI Világ

Videó: Élő adásban tarolták le a CNN riporterét

Véres zavargások törtek ki az észak-karolinai Charlotte-ban, ahol ismét egy afroamerikai férfit lőttek agyon rendőrök. Egy tüntető meghalt, miután zavargások törtek ki, a CNN riporterét pedig élő adásban lökte fel egy férfi. Szükségállapotot rendeltek el.

Windisch Judit Itthon

Feri keveset alszik, de jól bírja

Az utcán eseménytelenül zajlott a 10 évvel ezelőtti szeptember 21., ezen a napon volt viszont a CNN emlékezetes interjúja Gyurcsány Ferenccel, amelyben 12 percen keresztül sorozták azzal, hogy miért hazudott. Az előző éjszakai események után jogvédők megszólaltak a rendőri fellépés miatt.

Bihari Ádám Világ

A CNN sztárja a hvg.hu- nak: Az Iszlám Állam legyőzése csak a kezdet lesz

Arwa Damon, a CNN Emmy-díjas riportere nemrég érkezett vissza az isztambuli irodába Irakból. Itt a Moszul ostromát előkészítő hadmozdulatokról, a hadszíntér közelében felállított pokoli menekülttáborokról és egy az Iszlám Államtól alig pár órával korábban elfoglalt városból tudósított. Erről és a Közel-Kelet újabb lehetséges konfliktusairól kérdeztük.

Bihari Ádám Itthon

CNN-tudósító: "Életem egyik legnehezebb munkáját végeztem Magyarországon"

Arwa Damon, a CNN riportere tavaly Európában kísérte végig a menekültválság állomásait. Ő volt például az egyetlen újságíró, aki menekültekkel együtt töltötte az éjszakát azon a vonaton, amit a hatóságok csapdának használva több mint 24 órán át állomásoztattak a bicskei vasútállomáson. A veterán haditudósító először beszélt tavalyi magyarországi élményeiről a hvg.hu-nak.

MTI USA

Trump mossa kezeit

A repüblikánus elnökjelölt-aspiráns Donald Trump elhárít minden felelősséget a rendezvényein történt erőszak miatt. A chicagói kampánygyűlésén két ember is megsebesült.

Szabó M. István Instant tudomány

Íme, az Einsteint igazoló felfedezés magyar főhősei

A múlt csütörtökön bejelentett tudományos világszenzációban, a gravitációs hullámok első közvetlen megfigyelésében és megmérésében több mint ezer kutató vett részt, többen közülük Magyarországról. De különösen kiemelkedően fontos szerepet játszott a tudományos sikerben a New York-i Columbia Egyetemen dolgozó három magyar tudós. Márka Szabolcsot, a feleségét, Zsuzsát és Bartos Imrét a tudomány egyik Szent Gráljához való viszonyukról is kérdeztük.

1 2 3 4 5 6 7
A címlapról ajánljuk